Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia pomocy

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam zrobić :o zapisałam sie na studia Ahe w Łodzi i czekałam aż sie rozpoczną. raz że nie dostałam od nich loginu do pokoju studenta, a mieli mi wysłać ale sobie jakoś wygenerowałam sama. pisałam, dzwoniłam do nich a cudzem było by odebrali. mieszkam 70 km od uczelni to też nie moge codziennie jechać i sie pytać jak poy****a :o jak dzwoniłam mówili mi raz '' studia jeszcze sie nie zaczeły dla mojego kierunku'' i czekałam aż do mnie dziekan zadzwoni i siedze w domu dzwonie za kawałek ''już sie studia moje zaczeły i mam do nich napisać na maila'' i tak w koło macieju każdy co inne. aż na końcu sie dowiedziałam że nie ma moich dziennych studiów! :D i to musiałam krzyknąć by mi powiedzieli :o i mi oferują teraz a pazdzierniku zaoczne :o UCIEKAJCIE JAK NAJDALEJ OD AHE! nie pójdziecie na studia a wam kierunek zamkną. i tu mam pytanie Co mam teraz zrobić? :( bo ja już głupca dostałam ode tej szkoły :(

Gość gość
"bo ja już głupca dostałam ode tej szkoły" żadna szkoła Ci nie pomoże....

Gość gość
jak ktoś chce iść do tej szkoły serdecznie odradzam, to co piszą w gazetach to prawda niestety :o szambo i dwa metry mułu

Gość gość
prosze czy mógłby mi ktoś poradzić co zrobić? :(

Gość gość
Czekalaś aż dziekan do Ciebie zadzwoni? Ja idę na studia w przyszłym roku. Ale to dziekan dzwoni do każdego osobno? PRzecież on chyba nie ma czasu na takie rzeczy ?

Gość gość
ja dzwoniłam, ale czekałam aż zadzwoni też bo powiedzieli mi że dziekan ma numer i dzwoni do każdego :o czy każdy tu tylko wylewa jad? :o mógłby mi ktoś dać jakąś rade?

Gość gość
mogę popisać odpowiada Ci gg?

Gość gość
nie będe pisac z kimś idiotą co od każdego gg woła

Gość gość
szanuję miłego dnia życzę, powodzenia ze studiami