Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma nic gorszego niż bycie razem ze względu na dziecko

Polecane posty

Gość gość

a ja niby dojrzała, niby inteligentna i dałam się zapłodnić. Teraz w 1,5 miesiąca po ślubie odkrywam, że flirtuje i zdradza mnie z innymi :-o żałosną historię napisał dla mnie los.

Gość myslodsiewnia
czy posiadanie dziecka i malzenstwo z kims kto ma zarowno ciebie jak i je w d***e to dla ciebie pojecia tozsame?

Gość gość
zapewnia, że nie ma w doopie. uważa się za odpowiedzialnego i honorowego, bo zdecydował się na bycie z nami. niby z miłości, bo podobno "hahahaha" kocha mnie niesamowicie i nie wyobraża sobie życia beze mnie, a ten ślub to wcale nie tak jak ja myślę, że tylko ze względu na dziecko. Ale ja wiem swoje 🖐️ Zresztą to nie istotne. Zrobił co uważał za słuszne. Teraz moja kolej. Ja muszę zrobić co uważam za słuszne, ale jeszcze nie teraz. Może to głupie, ale w 1,5 miesiąca po ślubie nie chciałabym oznajmiać rodziny, że się wyprowadzam od niego i chcę rozwodu. Nie będę szczęśliwa w takim związku. Nie wiadomo co by robił, a robi dużo. Staje na uszach, żebym tylko wybaczyła i została. Za późno!!!!

nie mysl tak : dalam sie zaplodnic , bo przeciez jestes kobieta , a nie suczka bedaca w hodowli .Taka suczka nie ma wyboru , musi byc oplacalna dla hodowcy . Ty mialas rozum i wolna wole . . Bedziesz miala dziecko ,bedziesz mama i to jest najwazniejsze . On -jesli Ci to przeszkadza , pogon dziada .

Gość gość
I właśnie to, że będę matką niesamowicie mnie cieszy. Dopiero teraz przed samym porodem wiem, że liczy się tylko dobro mojego maleństwa, a szczęśliwe nie będzie jak ja zostanę z nim. Nie zamierzam żyć w związku bez szczerości i zaufania, a tutaj już go nie ma. A prosiłam i błagałam, żeby przemyślał, że małżeństwo to wcale nie jest dobry pomysł, że nie musimy być razem grunt, żeby był ojcem dla dziecka.

jesli taki jest fircyk w zalotach , to faktycznie trzeba go pogonic . Mysle jednak , ze dziecko jest w stanie wynagrodzic najwieksze zgryzoty swiata , a juz zapewne niewiernego meza .

Gość millyssiiaa
Skąd ja to znam ? Autorko , jestem w dokładnie takiej samej sytuacji i doskonale Cię rozumiem. Popadłam przez to tylko w kompleksy i straciłam przez chama poczucie własnej wartości . Ja matka, staram się , robię wszystko co w mojej mocy, lekarze, opieka, obiady, pranie itd, a kretyn ugania się za scierami :/

Gość millyssiiaa
im wiecej było próśb i gróźb tymbardziej on się wychylał.

Gość gość
Hahaha, no widzisz jakie my naiwne jesteśmy? Ja również. Obiadki, kanapeczki do pracy, daje z siebie tyle ile mogę, a On perfidnie i z premedytacją mnie zdradził. Wiem tylko o jednej zdradzie, a ile tego jest bądź było nie wiem. Za każdym razem jak zostaje sama - a jestem teraz na l4 - to się zastanawiam co ja najlepszego wyprawiam ze swoim życiem, ale cóż. Przyjdzie czas na zemstę, bo jestem mściwa.

Gość gość
U mnie nie było ani próśb ani gróźb. Powiedziałam tylko, że wiem i że odchodzę. Bo właśnie taki miałam zamiar, ale później na trzeźwo i bez emocji to przemyślałam i stwierdziłam, że odejdę ale jeszcze nie teraz. Dopiero co bawiłam się na swoim przyjęciu weselnym, a teraz rozwód? Nie. Słaba jestem, bo powinnam go kopnąć od razu w doopę, spakować się i odejść, ale przetrzymam, poczekam.

takie wykształcone. Takie mądre. Takie entelegentne. A nie potrafią odróżnić prawdziwej miłości od zauroczenia.

Gość gryzek zgryzek
to po cholerę brałaś ślub?? O dziecku pomyślałaś? Że nie będzie miało kochającej sie rodziny? I na co czekasz? Bo nie bardzo rozumiem. Albo próbujecie się dogadać, albo powinniście sie rozstac ZANIM dziecko sie urodzi.

Gość gość
Nie wiem na cholerę. Może dlatego, że miałam niczym się nie martwić i nie przejmować On się wszystkim zajmie. Zatroszczy się o nas. Obecnie podjęłam decyzję o pozostaniu.

Gość gość
Nie rozumiem na co czekasz??? Bo nie wypada tak krótko po slubie? Co rodzina powie? Myśl p sobie i dziecku a nie o reszcie rodziny ona i tak jak ma to cie obgada czy to będzie teraz czy rok po slubie jak odejdziesz. Szanuj sie!!!

Gość gość
On cie już zeszmacil bardzo ale ty teraz nie odchodząc i zmieniając zdanie szmacisz sie dużo bardziej!