Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaa34

pomóżcie mi podjąć decyzje proszę

Polecane posty

Gość małaaa34

mam troje dzieci,ciągle coś wynajmujemy,teściowa zaproponowała żebyśmy się wybudowali u nich na działce,którą nam dadzą,byśmy mieli małe osobne podwórze,ale do nich tylko kilka kroków,byłabym zdana na codzienne ich widoki smutas.gif mąż mi mówi że chyba nie mamy wyjścia...co robić? zgodzić się?czy dalej nabijać kieszenie obcym ludziom,ale z dala od teściów..

Gość gość
to zależy jaki masz kontakt z teściami,ale dom wybudowany na cudzej działce należy do właściciela działki

Gość małaaa34
dzałke nam przepiszą

Gość małaaa34
* działke

Gość gość
wiesz co , nie wiem nad czym sie zastanawiasz. ja bym tam zgodziła sie z pocałowaniem reki na oferte tesciów...masz troje dzieci mysl o nich ze potrzebna im stabilizacja. zycie na wynajmach jest do d**y. nic swojego. co wazniejsze...brak tesciów czy brak domu. dla mnie odpowiedz jest jedna. mysl o dzieciach kobieto.

Gość gość
twoje zycie zamieni sie w piekło,beda ci przeszkadzały najmniejsze rzeczy,a to ze tesiowa dzieci ci dokarmia itp bedziesz żałowała,jak najdalej od tesciowej

Gość gość
ale wezcie pod uwage to ze wy tez kiedys bedziecie tesciowymi co wtedy jak wasze dzieci nie beda chciały mieszkac w poblizu jak sie bedziecie czuły czy wina obarczycie synowe autorka sama wie jakie ma relacje z tesciami i powinna to uzgodnic z mezem a nasze komentarze ze tesciowie sa tacy czy owacy sa idiotyczne

Gość gość
Nigdy w życiu nie wybudowałabym się obok teściów! Bardzo szybko tego pożałujesz, a jak się już wybudujecie, włożycie w to dużo pieniędzy, to nie będziesz mogła się wyprowadzić, i tak jak ktoś wyżej napisał, twoje życie zamieni się w piekło. Ja widuję moich teściów raz w miesiącu i to mi w zupełności wystarcza. Choćby teściowie byli teraz nie wiem jak mili, to zobaczysz, że jak zamieszkacie obok, zaraz zacznie im wszystko przeszkadzać. A zamiast brać kredyt na budowę domu, kupcie za te pieniądze mieszkanie.

Gość gość
noo wlasnie ta wyzej DOBRA RADA !!!!!!!!!!!!!!!!! - jak tesciowie tacy "dobrzy" - to zaproponuj im ze kupicie SOBIE mieszkanie - na ich hipoteke !!! - i patrz co ci powiedza !!! - heee he ... - zawsze mozna mieszkanie wynajac przeciez !

Gość gość
my się dobudowaliśmy do ich domu - ale wcześniej mieszkaliśmy z nimi więc to jest o niebo lepiej - wszystko zależy jakich masz teściów

Gość gość
jesteście już właścicielami tej dobudówki? czy teściowie często wpadają? nie ma problemów na wspólnym podwórku? kto kosi trawe itd...?

Gość gość
ja tez mieszkam obok