Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kandra3

Matka mojego chłopaka ma cos nie tak z glowa

Polecane posty

Gość kandra3
Podszywac tez sie mogę. Nic trudnego. masz pusto w glowie bachorze. Widać,że ulica Cie wychowała . Puszczasz to się TY! Widać,że u Ciebie w domu panuje atmosfera patologiczna. Masz coś jeszcze do powiedzenia.? Bo ten bełkot świadczy,że w tym momencie to tylko jedna osoba się skompromitowała. TY! :)

Gość tomekbezdomek
Inesss - weź się dziecko spakuj i idź pozjeżdżać taczką z góry.Co Ty gówniaro piszesz?! Nie zdajesz chyba sobie sprawy z tego jaką z siebie kretynkę robisz. Piszesz brednie,oczerstwa i jeszcze podszywasz się pod autorkę. Ha! Pomysł gimnazjalisty. Idź lepiej odrób lekcje. Chyba,że ich nie masz to dalej do roboty Imbecylu!

Gość sandra34
Do Inesss. Nie wiem kim jesteś i nawet nie chciałabym Cie poznać. Od samego początku wczyniasz się w dyskusję a nic normalnego napisać nie potrafisz. Lepiej opuść te forum i zacznij czytać porządne lektury bo z Twoim stylem pisania są spore zaległości. Na bank nie masz wykształcenia tylko siedzisz na garnuszku rodziców. Te swoje morały możesz zachować dla siebie,albo poleć znajomym na Twoim poziomie,który dosięga dna. Puszczalska,d****a,niedojda,k******. tylko tyle potrafisz napisać??? Podszywać się-twoja nowa umiejętność? lepiej zacznij interesować się swoim życiem i weź się za nie raz i porządnie bo to co wypisujesz to jakaś hańba i kpina.

Gość saaaww
Inesss pies Cię j***ł. Masz z garem . A twoja rodzina to stado baranów.

Gość bubasajemokt
Ha ha ha ha ha sikam. laska ma jazde w ch*j. Gorszej psychopatki nie widzialam. idz sie leczyc Inesss .

Gość sandra34
Od czasu porodu mam problemy z obnizonymi narządami rodnymi. Teraz zauważyłam, że przy napieraniu stolca czuć to wyraźnie przez pochwę, bo się obniża. Muszę sobie wepchnąć spowrotem to wybrzuszenie, aby stolec wstawił się prawodłowo. Nie wiem, czy piszę jasno. To dziwne, bo czuję parcie na stolec, ale on zamiast wstawiać się gdzie powinien napiera na ścianę pochwy. Do tego mam hemoroidy... Masakra. Jak temu zaradzić? Ma ktoś tak?

Gość bubasajemokt
jeb sie podszywaczko.