Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darek_11

Z jakim zawodem byś chciała mieć męża

Polecane posty

mnie to nie wkurza.Ja chciałbym być lekarzem,psychologiem,informatykiem,elektrykiem, mechanikiem, pediatrą, chirurgiem dentystą rolnikiem tak więc źle przypuszczasz. Ale ja i tak ochroniarzy mam trochę za półgłówków, bo tego doświadczyłem chodziłem przypadkiem na kurs dla nich i tam się liczy tylko siła a jak ktoś jest elokwentny to się raczej go wyśmiewa.A w policji to nie wiem jak jest.....

Gość gość
wojskowi to w 90 % psychopaci i alkoholicy, którzy biją i zdradzają swoje żony, ta która trafi na normalnego może mówić o ogromnym szczęściu - naprawdę tak bardzo chcecie mieć żołnierza za męża ?

Gość gość
kurcze mój pracuje w firmie na produkcji, ale z zawodu jest kucharzem (i głodna nie chodze :D ) do tego jest sportowcem (gra w lidze) oraz ochotniczym strażakiem, ostatnio paliło się niedaleko nas i widziałam go w akcji. Tak jakbym miała kilku facetów i jest mi cudownie :D chociaż nie ukrywam, że czasem się o niego boje. A jakbym miała marzyć... to chyba jednak stawiam na sportowca.

nauczycielka angielskiego"" Faceci także bardzo często mówią o tym, jak ważny jest intelekt u kobiety, gdzie tak naprawde nie widze, żeby blond skwarki o inteligencji chomika narzekały na brak powodzenia u facetów."--tak samo jak te kobiety które lecą na żołnierzy bo tak już mają że tacy im się podobają.

Gość nauczycielka angielskiego
Darek jak można porównywac policjanta. strażaka lub pilota wojskowego do ochroniarza:D? Przeciez w Polsce żeby zostać ochroniarzem wystarczy mieć grupe inwalidzką!!!:classic_cool: I chyba nikt nie sądzi, że taki ochroniarz o posturze źdzbła stojący w H&M np jest w stanie komuś cos zrobić:P I niech ludzie sobie piszą co chcą na temat policjantów czy żołnierzy, ale prawda jest taka, że większość kafeterian ( facetów) nie przeszłaby testów sprawnościowych i nie ma nawet zielonego pojecia jak one wygladaja i jak długo sie do nich trzeba przygotowywać. Nie twiedze także, że policjanci to ludzie o niebotycznie wysokim IQ. Jednak bardzo dużó młodych funkconariuszy dba o to, żeby mieć wyższe wykształcenie bo to pomoże im w zdobyciu ciepłej posadki przy biurku na komendzie i tyle!

Gość nauczycielka angielskiego
Darek no tak to działa w obie strony więc nie widze sensu naśmiewania się z kobiet, która mówia o intelekcie, a wybierają mięśniaków, bo wy faceci robicie dokładnie to samo. No może nie wybieracie mięśniaków, ale puste jak dzban cycate lolitki! Oczywiście to jest wielkie wsadzanie wszystkich do jednego wora! To jest bardzo stereotypowe myśłenie, dla niekórych pewniebardzo krzywdzące:)

Gość Norwegia Norwegia
kiedyś tak sobie myslalam jaki jest najgorszy zawod. droga dedukcji doszłam do wniosku ze ochroniarz. 12 godzin lazi po sklepie i się nudzi, na drugii dzień to samo. porazka, już bym wolala doly kopac, przynajmniej jakies zajecie. i zgadzam się ze ochroniarze inteligencja nie grzeszą, nie sa w większości nawet mescy-przynajmniej dla mnie-gro to podstarzali renciści o wzroście 150 :/

Gość nennia
Ja bym chciała mieć wykładowcę akademickiego, ewentualnie jakiegoś bankowca.

Gość gość
A ja architekta, lekarza, psychologa, adwokata, informatyka, pilota, marynarza (ale żeby nie wypływał na długo:P) albo jakiś inny zawód, byle dobrze płatny i niefizyczny:P;D

Gość gość
prawnik albo lekarz :D kase by zostawiał i rzadko był w domy , a o to chodzi hahaha

Gość gość
kucharza :))) bo sama beznadziejnie gotuje

Gość gość
o tak ochroniarze są najgorsi ! głupi i wcalnie nie męscy :/

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość wojskowi to w 90 % psychopaci i alkoholicy, którzy biją i zdradzają swoje żony, ta która trafi na normalnego może mówić o ogromnym szczęściu - naprawdę tak bardzo chcecie mieć żołnierza za męża ? X a ilu znasz żołnierzy, ze tak biadolisz? :D Znam paru żołnierzy, którzy zdradzają/li żony, jednego, który bił (wyleciał za to z pracy, sprawa była zgłoszona na policje- sąsiedzi zgłosili i kobieta w końcu potwierdziła). Co do alkoholu- nie zauwazyłam, zeby pili więcej niż inni- wręcz przeciwnie! Wiadomo, ze popiją na poligonie (mój np. nie może, bo ma zbyt odpowiedzialne stanowisko). Psychopaty nie znam żadnego, więc zakładam, ze to prawdziwe wyjątki i nie zależą od zawodu. Żołnierzy znam paruset... I prędzej to żony żołnierzy zdradzają ;P Ja juz szufladkowac :D

"gość wojskowi to w 90 % psychopaci i alkoholicy," ---zgadzam się liczba jest zawyżona ok. 75% no i są ludzie którzy lubią bić i zabijać i są masochistami.

"gość prawnik albo lekarz smiech.gif kase by zostawiał i rzadko był w domy , a o to chodzi hahaha" ---a skąd wiesz że tą kasę chciałby ci zostawiać,jeśli związek opierałby się tylko na kasie to by ten twoj związek się zapewne rozpadł, no i mamy równouprawnienie więc kobiety pracują a nawet to one utrzymują męża:)pozderki a mój temat to tylko takie małe badanie, no i czy przy wyborze zawodu dla swojego męża kierujecie się najczęściej zarobkami w tym zawodzie?przecież nie