Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KLAMCA

Polecane posty

Gość gość

jestem z moja zona od 7 lat mamy 2 synow 6l i 3l. moja zona to ogolnie rowna babka niczego sie nie wstydze przed nia, dobrze gotuje, jest uczciwa wobec mnie, jest swietna matka, sex jest super a nawet lepiej niz super, jest ladna, ma fajne tyly :-) ogolnie zona idealna mozna by powiedziec. zawsze nam sie ukladalo raz lepiej raz gorzej. pare miesiecy temu wyjechalem za granice i w pracy poznalem kolezanke ktora bardzo mi sie podoba i wydaje mi sie ze ja jej tez pociaga mnie.dzwonimy do siebie sa to niezobowiazujace niby rozmowy ale czeste. zona caly czas pyta czy jestem w pozadku jak by cos czula mowi mi ze wydaje jej sie ze ja z czyms oklamuje ja naturalnie zaprzeczam choc wiem ze to klamstwo (powiedzialem jej ze nie pracuja ze mna zadne polki, ze nie utrzymuje z polakami kontaktu,ze nigdy bym jej przykrosci nie zrobil a wiem ze robie inaczej)mam ochote ja zdradzic choc ja kocham ta moja kolezanka bardzo mnie pociaga fizycznie !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Głupi siusiaczek z ciebie.

Gość gość
Masz dzieci,żonę.Jeśli to wszystko stracisz,możesz mieć pretensje tylko do siebie.Wyobraź sobie zrozpaczoną żonę,płaczące dzieci i przemyśl.

Gość gość
nie mysl tylko o zonie ale o dzieciach szczegolnie, jak ich tatus sie zachowuje... wstyd