Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bezpieczenstwo NARO

Polecane posty

Gość gość

Hej zastanawiam sie...bo nie ma nigdzie w opisie, czy na kierunku bezpieczenstwo narodowe trzeba byc wysportowanym. WIem ze to takie bardziej administracyjne, teoretyczne rzeczy sa, ale ni jestem pewna

Gość gość
czy nikt nie wie

Gość gość
Kiedy zaczynasz,czy dopiero się zastanawiasz?

Gość gość
od października chce isc na uniwersytet wroclawski. na zaoczne bo pracuje

Gość gość
Ja w przyszłym roku,o ile nic mi się nie odwidzi,też zaocznie i też Wrocław:)

Gość gość
o prosze :) fajnie, ja jestem po "przejsciach:) tzn studiowalam cos innego i teraz chce to wlasnie. tylko tak sie zastanawiam nad ta fizyczna strona. wiem ze jest kurs samoobrony itd ale chyba nie jest tak źle:)

Gość gość
o prosze :) fajnie, ja jestem po "przejsciach:) tzn studiowalam cos innego i teraz chce to wlasnie. tylko tak sie zastanawiam nad ta fizyczna strona. wiem ze jest kurs samoobrony itd ale chyba nie jest tak źle:)

Gość gość
Nawet jak jest,to dasz radę:)Ja mam ten komfort,że mam zaliczone egzaminy z samoobrony,technik obezwładniania i innych pomniejszych pierdółek,przed Komendą Wojewódzką Policji...z racji wcześniej wykonywanego zawodu,strzelectwo zresztą też:)

Gość gość
ja ze sportu to raczej noga jestem.:) ja nie chce byc policjantem czy strazakiem tylko bardziej o "biurową" prace w tej dziedzinie mi chodzi

Gość gość
A ja jeszcze nie wiem...w sumie siedzenie przy biurku,to stabilizacja zawodowa,a z drugiej strony gdzies moje pokłady "nerwa" muszą się wyładować...bo zostanie mi tylko mąż i może być ostro:)

Gość gość
Ty z tych aktywnych:) bedziesz miala wieksze mozliwosci zatrudnienia:) ale myslisz ze bez talentow sportowych-zawsze mialam lewe zwolnienie:P czego teraz zaluje...to dam rade?

Gość gość
Powiem Ci tak,jak szłam na pierwszy egzamin(choć nie sądzę,aby tu było coś takiego)to myslałam,że to "pikuś"...i oblałam.Na kolejny już się rzetelnie przygotowałam i zdałam.W sumie,to dobrze jest mieć takie umiejętności,chociażby dla własnego bezpieczeństwa:)

Gość gość
no oczywiscie warto znac podstawy samoobrony itd...ale czy to trzeba tak na wysokim poziomie...bo przeciez jak ktos chce isc do policji to wiadomo ze idzie do szkolki policyjnej i tam nie ma zmiluj trzeba byc sprawnym szybkim itp. A te studia to chyba takie podstawy...mam nadzieje...

Gość klak22
no oczywiscie warto znac podstawy samoobrony itd...ale czy to trzeba tak na wysokim poziomie...bo przeciez jak ktos chce isc do policji to wiadomo ze idzie do szkolki policyjnej i tam nie ma zmiluj trzeba byc sprawnym szybkim itp. A te studia to chyba takie podstawy...mam nadzieje...

Gość gość
czy ktos cos jeszcze wie?