Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Impreza u sąsiadów i dziecko nie może spac co robić

Polecane posty

Gość gość

Za scianą u sąsiadow mega głośna impreza strasznie sie dra a dziecko budzi mi się co chwila bo akurat ma pokoj dzielący z nimi;/ Sciana jest bardzo cienka i slychac dosłownie każde ich słowo a śmiech i darcie się słychać jakby impreza była u dziecka w pokoju;/Co robić? walnąć w sciane i powiedzieć zeby się ogarneli czy co???

Gość gość
minęła 22 dzwon na policje

Gość gość
Jest po 22 - idź zwrócić uwagę, jak nie pomoże dzwoń na policję. Co innego weekend, wiadomo. Ale w środku tygodnia? Nie ma litości, zwłaszcza, jeśli nie przyszli uprzedzić, że dziś wyjątkowo będzie głośniej. Jakieś zasady współżycia w blokach muszą być :o

Gość gość
obawiam się tylko czy nie beda jakiś złośliwych numerów robić itd, wiecie ja pojde albo walne w scianę a oni beda kopac walić i Bóg wie co...;/ sciana jest bardzo cienka słychac totalnie wszystko....po prostu nie do wytrzymania.

Gość gość
no to idz do nich i zwróc im uwage ze jest za glosno!! kobieto, asertywnosci troche i stanowczosci tym bardziej ze chodzi o spokój TWOJEGO DZIECKA!!!!

Gość gość
no wiem, tylko zastanawia mnie co oni zrobią bo jak ma być jeszcze gorzej i w przyszłości dadza mi popalić? mówie sciana jest bardzo cienka i slychać wszystko a jak zaczną się mścić? ja nie wiem co to za ludzie jakas hołota wynajmuje.

Gość gość
Ja bym od razu dzwoniła na policję, zwłaszcza jeśli nie macie jakiś serdecznych stosunków... Nie wyobrażam sobie takich sąsiadów (całą kamienicę mam spoko, jedni brykali i już ich nie ma), chociaż niby sami studenci i emeryci :) A jak sąsiedzi niefajni, to po twoim uprzedzeniu będą wiedzieli kto dzwonił na policję, jeśli i na to się zdecydujesz, z tego co ludzie piszą potem różne niespodzianki na wycieraczkach czy w skrzynkach się znajduje.

Gość gość
przecież nie musisz być agresywna, pójdź i grzecznie powiedz, że małe dziecko chciałoby usnąć i czy byliby uprzejmi odrobinę ciszej się bawić. To bardziej poskutkuje niż wściekanie się na każdego. Wiem z autopsji

Gość gość
zadzwoń na policję anonimowo

Gość gość
nie wiem co to za ludzie, nie znam ich oni chyba dopiero co sie sprowadzili i na bank to jakieś studenciaki, ale generalnie co za chamstwo wszystko slychać przez sciane i tekstyw s tylu'' ciszej ciszej bo dziecko się zgorszy i uslyszy''? od razu widać że to jakieś chamstwo, jakies dziwne pukanie w ściane....etc

Gość gość
Tez uwazam ze powinnaś zadzwonić anonimowo na policję

Gość gość
też mam takich imprezowych sąsiadów, tyle że oni są po 60tce :D tel na policję i po 10 min było cicho

Gość gość
ja się boję że zadzwonie a oni mi zyć potem nie dadzą ja nie mam pojecia co to za ludzie nic o nich nie wiem,,, a jak jakieś szemrane towarzystwo i potem bede miala wiecej problemów niż jedna nieprzespana noc?

Gość gość
u mnie w akademiku tez jest impreza za sciana i mnie to w*****a, bo skoro jestem zmuszona w niej uczestniczyc wbrew mej woli, to chociaz by chamy zaprosily do siebie na kielicha :P

Gość gość
ale przeciez piszę Ci że masz zadzwonić anonimowo. Nie musisz się przedstawiać

Gość gość
środek tygodnia, a impreza na full, no ludzie... jesli się do 23 nie ogarne to walne w ściane

Gość gość
ludzie ci radzą a ty problemy robisz. To męcz się całą noc, dziecko też niech się męczy bo mamusia boi się zwrócić uwagę sąsiadom :o

Gość dokladnie takkkkkkkkkkk
pojdziesz potem zadzwonisz beda wiedzieli, ze to ty, dzwon anonimowo

Gość gość
WIdocznie jeszcze ci niezbyt mocno zaleźli za skórę, skoro nie wiesz co robić.