Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomekkk987

Koczki na srodku glowy

Polecane posty

Gość tomekkk987

Jak dziewczyny moga nosic to na glowach masakra. Zrobia sobie koczki na srodku glowy i uwazaja,ze sa piekne. Ja rozumiem, ze taka fryzura jest wygodna ale wygladacie wtedy jak male mi! Masakra ja nie wiem co mozna w tym wiedziec. Niektore sa za wlosy sciasniete tak, ze galy im z orbit wylaza. Dziewczyny to nie jest piekne. To jest jakas masakra. Nie robcie sobie tego.

Gość tinnitus woman
i wszystkie jak robione ksero, procz tych co nosza czapki z daszkiem na chłoczyce, te też jak ksero tylko innej firmy

Gość tomekkk987
Dokladnie. Tak samo wszystkie wygladaja. Nie zrozumiem nic co w tych koczkach jest ciekawego, dla mnie to masakra jakas. Jakis atak klonow. Jakby mi dziewczyna na pierwszej randce przyszla w takim czyms, bylaby z gory skreslona.

Gość mała Mi z koczkiem na głowie
Koczki na środku głowy górą! :classic_cool:

Gość gość
Mi się akurat podobają, szczególnie jak są takie niezbyt dokładnie zrobione i z nich trochę włosów wypada - bardzo seksowne. Tylko nie podoba mi się jak są na samym czubku głowy, ładniej wyglądają jak są na górze, ale trochę z tyłu.

Gość gość
''male mi'' padłam jak to przeczytałam :D ale trochę w tym prawdy zwłaszcza gdy laska ma cienkie wlosy :P już chyba lepie wygląda taki kok w nieladzie i raczej każdej pasuje