Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemko

Jakie serwisy randkowe polecacie

Polecane posty

Gość ciemko

tak żeby można było poznać jakąś fajną dziewczynę? kumpel twierdzi, że same paskudy i blachary tylko przesiadują, ale to chyba nieprawda?

Gość gość
jak masz szukać w serwisach to lepiej idź wytrzep do kibelka - bardziej efektywne.

Gość sympatiasympatia
Zarejestruj się CAŁKOWICIE ZA DARMO na najlepszym portalu randkowym sympatia.pl Tylko u nas czekają na Ciebie fantastyczne kobiety i wspaniali faceci. Tylko u nas poznasz w końcu upragnione UCZUCIE. NIe czekaj na miłość! Dołącz do zakochanych sympatycznych już dziś!

Gość gość
o ta. sympatia jest świetna. poznałem tam 4 zaje.biste laski. 2 nie pamiętały, że mężów mają, jedna patologiczna ruc.hałka, a ostatnia na pierwszym spotkaniu chciała kasę pożyczać.

Gość morosly
To kumpel nie ma racji. Może źle trafił, a może tylko tak mówi, a nawet nie był na żadnym portalu, tylko tak mówi, bo taki stereotyp krąży. Sam się pozytywnie zaskoczyłem ile fajnych, ładnych, normalnych kobiet można poznać na takich portalach. Oczywiście nie mówię, że na każdym portalu, bo niektóre zbierają takie osoby, o których pisze gość, czyli mężatki, patologię, oszustki, blachary i pustaki. A jaki portal masz wybrać? Moim zdaniem najlepiej, jak sprawdzisz sobie te najpopularniejsze, które Ci będą wyskakiwały w wyszukiwarce. Po prostu ciężko komuś doradzić, bo każdy portal ma swoje wady i zalety i trzeba go sobie dopasować pod siebie. Ja Ci powiem, że dla mnie najlepszy jest mydwoje. Dużo normalnych kobiet, bardzo łatwo nawiązać kontakt, można rozmawiać na wiele różnych tematów. Kobiety wiedzą czego chcą, a chcą jakiegoś poważniejszego związku. Ja chcę tego samego, dlatego dobrze się tam odnajduję. Czy Ty się tam byś odnalazł? Musisz sam sobie odpowiedzieć. Portal płatny, ale teraz możesz dostać abonament na tydzień za darmo, wystarzcy, że wypełnisz swoją wizytówkę i wyrobisz certyfikat , ze masz prawdziwe dane. To chyba wystarczający czas na przetestowanie. A jak jest na innych? Czasem nawet na tych płatnych portalach wystarczy, że obejrzysz sobie portal bez wykupywania abonamentu, żeby ocenić czy warto tam zostać czy to jednak nie dla Ciebie. Ale generalnie nie słuchaj się kolegi, który pewnie za wiele na ten temat nie wie. Sam sprawdź, sam sobie musisz wyrobić opinię.

Gość boje sie spotykać
boje sie spotykać nie, no... spotykałam się z kilkoma panami z sympatii. Z większością się nie spotykałam, bo nie byli dla mnie. NA przestrzeni kilku lat spotkałam się z 4 panami, po kilku co najmniej, rozmowach mailowych. rezultat? 1. Pan nawet do rzeczy, wydawało sięże ja i on jesteśmy soba zainteresowanini, maile, . Ale - nie pisał niczego, niczego o sobie.W ciągu 7 miesięcy nie dowiedziałam się nic ponad to że ma siostrę w Anglii a jego rodzice mieszkaja w mieście Z. - wykryłam go na innym portalu, nawet zdjęcia nie zmienił, gdzie pisałże ma inną prace i gdzie indziej mieszka. - spotkania były dwa, na 3 cie chciał się wprosić do mnie na kawę, w końcu przystał na kawiarnię, i stwierdził,że on w zasadzie z wszystkimi może porozmawiać. Te 3 spotkania były w przeciągu tych 7 miesięcy.... 2. Facet inny niż na zdjęciu, mały, chucherko, przyszedł w brudnej poplamionej i złachanej koszulce/ zapytałam, czy przyjechał prosto po pracy, nie, WSTĄPIŁ do domu!!! i non stop opowiadał o imprezach. przyjechał autem, zamówił piwo w barze... / no comments/ 3. Pan sympatyczny, fajny, ale kompletnie nie z mojej bajki. Stwierdziłam, że skoro mimo innych pasji fajnie nam sie rozmawia, to chętnie sie spotkam. Pan poczuł się na tyle pewnie,że zamówił litrowe piwsko... 4. Pan dał zdjęcie sprzed dwudziestu lat, przywitał mnie znękany życiem mężczyzna. Przełknęłam 30 kilo więcej, więcej zmarszczek. Ale.. - był niespójny, podczas tego , co mówił - chciał wydobyć moje kolejne dane/ email, adres - zaprosił mnie do swojego miasta, , ale zrezygnowałam, bo... - po pierwszym spotkaniu stwierdził, / mówił,że jest po wyższych studiach, facet przed 50 tką! / ,że cyt" czuje do mnie mietę" . Ten sposób mówienia, ten język, nie pasował mi do kogoś po studiach na ASP_ a tak mówił, jego wywody o sztuce też były jakies dziwne i bardzo laickie Mój wniosek - w wiekszości przypadków to cud, jeśli nie trafisz na kogos z zaburzeniami czy alkoholika. JA wiem, że sama nie jestem święta. Rozumiem, że spotkam kogos kto mi nie odpowiada., i ja jemu. Ale żeby facetowi nie chciało się zmienić koszulki na CZYSTĄ? A potem taki jęczy po forach" bo kobiety to tylko na wygląd lecą" Brudna koszulka na pierwszym spotkaniu DYSKWALIFIKUJE, bo oznacza ,że ten ktos ma mnie gdzieś,że mu nie zależy. Skoro jemu nie zależy , to mnie ma zależeć? Facet przyjeżdżający a u t e m do baru i zamawiający alkohol, jakikolwiek by przystojny nie był, jakkolwiek by elokwentny nie był, cokolwiek by nie mówił .... Facet zamawiający LITR PIWA? To ja jestem taka brzydka, że trzeba się napić, by w ogóle za mną rozmawiać? Oczywiście, eliminowałam osoby, które miały tylko jeden cel. Ale C***anowie, zwłaszcza ten z " mietą" tez miał ten cel. Było to widoczne ewidentnie podczas rozmowy .telefonicznej....zastanawiałam się czy jest taki spięty, czy po prostu zadzwonił, by podczas rozmowy zajmowac się swoim " małym przyjacielem"... Wniosek , jaki wyciągnełam dla siebie? NIE UMIEM wybierać. Nie potrafię filtrować ich maili , które ukazuja mi kogois innego, niz w rzeczywistości, musze popracować nad sobą...

Gość gość
katolickierandkowanie,rydz ,pl

Gość boje sie spotykać
jestem ateiską

Gość gość
Tylko Kafeteria

Gość gość
A jak na kafeterii? Przeciez tu koledie tylko pbrazaja babki

Gość gość
ŻADNE to dno dla desperatyów