Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALLEGRO WYSYŁKA

Allegro

Polecane posty

Gość ALLEGRO WYSYŁKA

Witam wczoraj kupiłam przedmiot na allegro płacąc przelewem tradycyjnym wypełniłam taką kartkę i zaniosłam na pocztę wraz z pieniędzmi i moje pytanie brzmi komu ja wysłałam te pieniądze bo po potwierdzeniu zakupu na allegro wyskoczył jakiś wzór przelewu żeby na to wysłać te pieniądze czy coś takiego i pisało tak nazwa odbiorcy - Payu S.A. ul. - .... nr. rachunku odbiorcy - .... kwota za przedmiot - .... nazwa zleceniodawcy - .... tytułem - .... Gdzie ja wysłałam te pieniądze za zakup towaru czy to Payu przekaże je sprzedającemu czy jak bo sprzedający wysłał mi na pocztę adres do wysyłki i jest on całkiem inny Bardzo proszę o odpowiedź

Gość Prawiczka 22lata
Po co wplacilas kase przez payU?to jest spoko jak robisz przelew od razu przez neta i wtedy sprzedawca wie,ze sa wplacone i wysyla szybciej

Gość ALLEGRO WYSYŁKA
Hej Prawiczka 22 a czy te pieniądze dotrą do osoby u której kupuje towar bo ja wpisałam te wszystkie dane do przelewu z tego wzoru na allegro który wyskoczył mi po potwierdzeniu kupna towaru, czemu odbiorcą jest Payu i ile czasu trzeba czekać bo ja już nie rozumiem bardzo proszę o wyjaśnienie

Gość ALLEGRO WYSYŁKA
Wypowie się ktoś jeszcze....

Gość gość
Jesli podalas dobre numery w tytule to ok,