Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wejdzcie i napiszcie czy on sie o to obrazi

Polecane posty

Gość gość

skrócie-poznalam przez portal randkowy faceta jakis czas temu,piszemy ze soba i jest milo.jest jedno male ale-on mysli ze jestem panną ale tak naprawde mialam epizod bezgranicznej glupoty i wzielam kiedys slub,na szczescie tylko cywilny,ktory trwal kilka miesiecy.czy on sie obrazi ze to zatailam?glupio bylo pisac o sobie''rozwodka''bo slub byl tylko cywilny i trwal pare mies tylko,ale boje sie ze on sie obrazi,mam 29 lat

Gość gość
nikt nie napisze co mysli?bardzo prosze jak myslicie-obrazi sie?:(

Gość gość
napisz mu teraz ,że jesteś panną tyle ,że z odzysku

Gość gość
wyjaśnij sytuację, nie brnij w kłamstwie, jeśli to ten zrozumie, jeśli nie znaczy że nie wart

Gość gość
jeśli jesteś po rozwodzie i nie masz innych zobowiązań wobec byłego męża to nie powinien się obrażać. z tym wyznaniem poczekałabym aż Wasze relacje się umocnią

Gość gość
Ja bym olala chlopaka , ktory naklamal w profilu

Gość gość
też bym chciała mieć tylko takie problemy...

Gość gość
ale jakie naklamala?rozwodka kojarzy mi sie z kims kto mial juz koscielny i byl wiele lat w malzenstwie,a ja bylam mezatka pare miesiecy maz mnie wykorzystal upokorzyl,cale zycie ma sie ten smrod za mna ciagnac?naprawde duzo przeszlam,mam byc naznaczona cale zycie pisac o sobie rozwodka?jeszcze zebym miala ten koscielny to ok niektorym to przeszkadza wiadomo ale ja koscielnego nie mam dzieci nie mam a zobowiazania to on powinien miec wobec mnie bo wyczyscil mnie do cna i z***biscie mi zycie zniszczyl,ja wobec niego nie mam zobowiazan na pewno,zostalam z***biscie ukarana za glupote cale zycie ma sie to za mna ciagnac mam pisac rozwodka a jak nie to klamie?super:(

Gość gość
olej to, temat zakmniety. kiedys przy okazji mozesz wspomniec, ze byl kiedys taki epizod w Twoim zyciu, nic wiecej. nie musisz sie tlumaczyc. inne maja wiecej nagrabione.... wiec glowa do gory.

Gość gośćJuleczka85
Portale randkowe są fuj:) Tylko spotkania oazowe są dobre:) 👄

Gość gość
Jak temat powróci, to powiedz mu dokładnie to samo co napisałaś w pierwszym poście, że miałaś epizod bezgranicznej głupoty, ale że głupio Ci było pisać "rozwódka" itd dokładnie to samo co napisałaś, szczerość procentuje.