Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terrierek

Kiedy u Was pojawily się rozstępy w ciąży

Polecane posty

Gość terrierek

? W którym miesiącu ciąży ? Slyszalam, ze rozstepy (np. na piersiach) moga pojawić się dopiero po porodzie..:-( Dajcie znac

Gość gość
na końcówce kilka na biodrach ok 35 tyg a na brzuchu pokazały się po porodzie. na piersiach nic choć urosły o trzy rozmiary

Gość gość
ja mam to szczescie ze się nie pojawiły, choć szwagierka mi krakała ze napewno będe miec hhihi koleżance wyszły juz w 5 mc od pępka w dół, na piersiach nie ma wcale

Gość gość
u mnie wcale sie nie pojawily na ciele, małe na piersiach, bo mam nieduze, a jak mleko sie pojawilo to niestety...skora sie rozeszla, pomimo malych piersi podczas karmienia mialam balony

Gość gość
u mnie sie pojawily w dosc dziwnym momencie-w 3miesiacu, kiedy jeszcze nie mialam brzuszka , pojawilo sie ich dosc sporo w dolnej czesci brzucha, na piersiach na szczescie nie

Gość gość
wcale się nie pojawily ani rozstępy, ani nic. jestem 6 lat po porodzie i wyglądam bardzo dobrze, mam kaloryfer na brzuchu i jestem szczupła.

Gość gość
heh, ja jestem 10 lat po porodzie:D i wygladam rewelacyjnie:D moze kaloryfera nie mam:D,ale plaski brzuszek, zero śladow po ciązy:)

Gość gość
w pierwszej ciazy nie pojawily sie wogole, tylko na piersiach troche, ale brzuch mialam sliczny, a teraz przy drugim dzidziusiu pojawily sie na brzuchu w 8 miesiacu :( i to drastycznie duzo od pepka w dol, ne wiem czym to jest uzaleznione, moze od wagi maluszka, pierwszy wazyl 2800-i rozstepow brak, a drugi 3500 i caly brzuch w rozstepach..

Gość gość
moj wazył 3900 i nie mam rozstępow na brzuchu, smarowalam sie od 2 m-ca

Gość gość
u mnie wyszly rozstepy na calych piersiach w 12 tygodniu ciazy, pomimo tego ze wcale nie urosly i codziennie od kiedy tylko dowiedzialam sie o ciazy smarowalam sie (piersi, brzuch, biodra, pupa) Mustela, w zadnej innej czesci ciala mi nie wyszly, ani jednego na brzuchu, takie geny, moja siostra miala identycznie.

Rozstępy na piersiach pojawiły się jak przestawałam karmić na brzuchu nie mam wcale.

Gość gość
w pierwszej na szczęście wcale chociaż mam mega tendencje, - przytyłam 9-10kg, nie wiem czy to maj jakieś znaczenie druga ciąża dopiero 24 tydzień także wszystko przede mną mam nadzieję że się jakoś uda

Gość gość
2 tyg orzed porodem minimalne pod pepkiem

Gość gość
Miesiac po porodzie minimalnie kilka małych na brzuchu.

Gość gość
ja jestem w 5 miesiacu i jak narazie na piersiach mam niewielkie na brzuchu zero te na piersiach wcale nie znikaja choc stosuje specjalny krem juz od miesiaca boje sie co bedzie dalej

Gość gość
Miesiąc przed porodem

Gość gość
u mnie po porodzie

Gość gość
ja nie mam wcale (chyba kwestia genów), ale moim dwóm koleżankom wyszły po porodzie

Gość gość
U mnie nigdy.

Gość gość
Wcale. Niczym się nie smarowałam. To geny.

Gość gość
na ciele nie mam w ogóle, ale male na piersiach zrobily sie jak dostalam 1 nawal pokarmu, ale az tak nie widac wiec luz