Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragedia zalamana

powiedzial mi ze mnie nie kocha

Polecane posty

Gość gość
Fact przez ostatni miesiac moje humorki byly nie do zniesienia ale juz teraz wiem dlaczego , bo jestem w ciazy! ----- ---DZIECKO ZWIN TO PROWO i poczytaj troche o testach ciazowych i objawach ciazy:D:D:D

Gość gość
mieszkamy w UK - tutaj sa testy ktore pokazuja w ktorym tyg jestes ciazy. ----- gdybys napisala ze mieszkasz na marsie szloby uwierzyc:D:D:D tymczasem juz gubisz sie w swoich bajkach

Gość tragedia zalamana
To zadne prowo idiotko! - tak przez pierwsze pare miesiecy hormony sprawiaja ze jest hustawka nastrojow! test ciazowy wykazal mi ze jestem w ciazy 4 tyg+ dzisiaj ide do lekarza i dowiem sie wiecej. Mysl jak chcesz. Widze ze zaczyna sie robic zlot czarowiniec, wiec ja podziekuje wszystkim tym ktorzy mnie wspierali za dobre slowo.

Gość tragedia zalamana
Dlaczego sie gubie w swoich zeznaniach podaj chociaz jedej przyklad a test ciazowy nazywa sie Clearblue Digital sprawdz sobie nie dowiarku :)

Gość tragedia zalamana
Oj przepraszam 3+ dopiero sie zorientwalam ze klikalam 4

Gość gość
ak przez pierwsze pare miesiecy hormony sprawiaja ze jest hustawka nastrojow! test ciazowy wykazal mi ze jestem w ciazy 4 tyg+ dzisiaj ide do lekarza i dowiem sie wiecej. Mysl jak chcesz. ------ ty wogole nie wiesz czy jestes wiec o jakich nastrojach mowisz:D sama piszesz ze ponoc4 tydzien z testu marsjanskiego:D:D:D a w tym wypadku o nastrojach nie ma mowy:D:D:D co dopiero o hustawce nastrojow. doucz sie a potem pisz:O

Gość gość
powiedz to swojemu bratu, juz on mu pokaze:)

Gość tragedia zalamana
ak przez pierwsze pare miesiecy hormony sprawiaja ze jest hustawka nastrojow! test ciazowy wykazal mi ze jestem w ciazy 4 tyg+ dzisiaj ide do lekarza i dowiem sie wiecej. Mysl jak chcesz. ------ ty wogole nie wiesz czy jestes wiec o jakich nastrojach mowisz sama piszesz ze ponoc4 tydzien z testu marsjanskiego a w tym wypadku o nastrojach nie ma mowy co dopiero o hustawce nastrojow. doucz sie a potem pisz x x Posluchaj niedowiarku- mam gdzies twoja opinie. Okres mi sie spoznil czuje sie inaczej niz przed kazda inna miesiaczka, znam swoje cialo i wiem ze jestem i radze sama sobie doczytac - z tego o mi wiadomo kazdy czlowiek jest inny i kazda ciaza jest inna wiec nie oceniaj i prosze nie wystawiaj wiecej swojej opini bo ona jest akurat malo wazna. Radze sobie poczytac na temat tego testu wtedy sie wiecej dowiesz. Fakt przysnam sie bez bicia ze zrobilam blad zamiast 3 + pisalam caly czas 4+ test nie wykazuje 4+ ewentualnie tylko od 1-2 tyg 2-3 tyg a jezeli jestes wiecej niz 3 pokazuje 3+ i tak mi pokazal wiec blagam daruj sobie.

Gość tragedia zalamana
Z reszta nie mam zamiaru sie tobie tlumaczyc. Nie chcesz nie wierz mi. ; ; Ja musz juz leciec jeszcze raz bardzo dziekuje za wsparcie i za rady dziewczyny :)

Gość mam synka 2 latka
Ja wiem co to za test , sama taki robilam tez mieszkam w UK - autorko nie reaguj na opinie tej baby - mieszka w tej zachukanej PL i nie wie widzi wiecej jak tylko czubek swojego nosa wielka pani ekspert !

Gość gość
autorko daj znać co u lekarza i co zdecydujesz z facetem, czy mu powiesz itp...

Gość gość
no autorko daj znac czekamy:D:D:D a moze psycholog ci sie klania-tez lekarz.

Gość gość
Autorko jak wrocisz od lekarza napisz co ci powiedzial

Gość tragedia zalamana
Witajcie ponownie :)... dziekuje gosciu za wytlumaczenie i udowodnienie ze taki test istnieje... Jestem w ciazy juz 2 miesiac ... ciesze sie bardzo... czeka mnie powazna rozmowa z moim narzeczonym... dziecko to nie zabawka ... mam nadzieje ze emocje opadly i da sie z nim pogadac. Jaka kolwiek on decyzje podejmie ja i tak powiem mu o ciazy , poprostu przed wyprowadzaka podam mu koperte ze skanem i testem ciazowym - wolalabym jednak aby o tym wiedzial wczesniej rowniez powiem mu ze nie musi ze mna byc jezeli mnie nie kocha i bedzie mial pelne prawo do dziecka , wiem ze bedzie wspanialym ojcem wiec nie mam obaw. Mam nadzieje jednak ze za nim mu powiem o ciazy uslysze ze chce ze mna byc.

Gość gość
ale po co koperta? Spotkajcie się, porozmawiajcie. I potem powiedz mu o ciąży, w końcu to jego dziecko, nawet jeśli Cię nie kocha, powinien o tym wiedzieć. ja bym nie przekreślała wszystkiego. Też kiedys powiedziałam mężowi, ze go nie kocham- a była to bzdura, chciałam nim potrząsnać.

Gość tragedia zalamana
Rozmawialam na ten temat z pielegniarka - ona to doradzila. Powiedziala , ze jezeli miedzy nami jest taka sytuacja to ciaza dla niego bedzie szokiem i on sam musi tez zadecydowac co dalej. Gadalam z siostra , ktora stwierdzila ,ze to glupota ta koperta ,ze to jest bawienie sie w kotka i myszke. Stwierdzila , ze powinien o tym wiedziec dzisiaj a nie czekac do wyprowadzki , bo moze miec mi za zle ,ze tak dlugo utrzymywalam to w tajemnicy , wiem ze ma duzo racji wiec skorzystam z jej rady po rozmowei powiem mu ze jestem juz 2 miesiace w ciazy. Mam nadzieje ze mnie dalej kocha bo ja go bardzo.

Gość gość
Ja mieszkam w Belgii i tutaj tez sa te testy ciążowe ktore pokazują ktory to tydzień. .tej samej marki .Do Polski moze za 10-20 lat dotrą.

Gość gość
"Do Polski moze za 10-20 lat dotrą." skąd się biorą ludzie z tak niską świadomością jak poukładany jest ten świat...?

Gość tragedia zalamana
Z tego co widzialam tam gosc powyzej podal strone na ktorej mozna kupic te testy nawet i w PL. tylko niestety pisze wszystko po ang. Kobieta ktora mnie tutaj negowala widocznie sama nie ma zielonego pojecia i powinna sie doinformowac zanim zacznie na kogos najezdzac :) - Ja rozmawiam ze swoim narzeczonym - niestety rozmowa nie przebiegla mile. Okazalo sie, ze mnie zdradzil raz jak nie pracowal - stwierdzil , ze sie pogubil i nie wytrzymal z tym wszystkim, zle sie z tym czuje i dlatego zak zaragowal i powiedzial ze mnie nie kocha. Niestety juz za pozno ! powiedzialam mu o ciazy ale tez mu powiedzialam , ze nie mam zamiaru spedzic z nim reszty zycia. Osobisice zadzwonilam do wszystkich i odwolalam slub. Dosc , ze mnie zdradzil to jeszcze tyle nerwow przez niego zjadlam :(:(

Gość gość
przykro mi! jak zareagowal na ciaze?

Gość gość
najgorsza w tym wszystkim jest zdrada...

Gość gość
No walsnie jak zaaregowal na ciaze.

Gość tragedia zalamana
Zaluje wszystkiego , cieszy sie ze bedzie ojcem i prosil o przebaczenie i zebysmy sprobowali jeszcze raz ale ja dwa razy do tej samej rzeki nie wchodze. Stracil wszystko mogl nie sciagac gaci przed pierwsza lepsza tylko dlatego ze mielismy jakis kryzys w naszym zwiazku. Wiem , ze nie bede potrafila mu zaufac i ze juz nie bedzie tak samo. Uwazam, ze meczyc sie ze soba tez nie ma sensu. Powiedzialam mu ,ze bedzie mogl sie widywac z dziekiem kiedy chce ale miedzy nami to juz koniec.

Gość gość
jestes ma bohaterka, jestes pewna co do tego wszystkiego?

Gość to ja powyzej
ale uwazam ze z czasem nie bedziesz zalowac decyzji, k****arz to charakter

Gość gość
Dobrze zrobilas. Teraz to wszytko jest za swieze. Kto wie moze po jakims czasie zmienisz zdanie i bedziesz chiala z nim byc. Ale nic na sile. Dbaj o siebie stres w ciazy nie jest wskazany.

Gość tragedia zalamana
Jak jeszcze nigdy w zyciu. Jest mi przykro i smutno,ze tak sie stalo i ze wszystko sie zepsulo miesiac przed slubem , ale innego wyjscia nie ma. Zdradzil mnie, oklamal, zranil nie moge z taka osoba zyc i udawac ,ze wszytsko jest w porzadku gdy tak nie jest. Wiem ,ze bedzie mi ciezko , ale dam rade.

Gość tragedia zalamana
Lepeij ze sie dowiedzialam przed slubem a nie po :) - jak to moja mama mowila zawsze- klamstwo i k******o ma krotkie nogi :)

Gość gość
nie zapomnisz o tym na pewno , ale może kiedyś wybaczysz ...