Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mam dylemat

Polecane posty

Gość gość

jest chłopak który bardzo mi sie podoba, przyjaznimy sie ale jest ode mnie 500km dalej, jemu tez na mnie zalezy i chcialby byc ze mna bo mowil mi to nie raz ale wlasnie : tylko mowil! nic nei robi w tym kierunku zeby ze mna byc a ja naprawde go kocham, jest tez drugi z ktorym sie spotykam i wiem ze chcialby tez byc ze mna bo rozmawialismy o tym ale ja wciaz chyba czekam az ten pierwszy sie ogarnie, CO ROBIC???

Gość gość
a to s***********e! szkoda ze nie moge liczyc na wasza pomoc

Gość gość
nie chce chcialabym prosic o rade normalna

Gość gość
No ale czego oczekujesz ? Ma się przeprowadzić ? Kupić sobie helikopter ? Pomyśl ...

Gość gość
mysle ze nie przeprowadzic ale jesli rzeczywiscie sie chce z kims byc to sie robi wszystko zeby tak bylo a nie praca na 1-szym miejscu

Gość tamta i ta
Po ile macie lat? Zrób mu niezapowiedziana wizytę i odwiedź go :p porozmawiaj wtedy z nim o tym na poważnie. Znasz go z reala czy z internetu?

Gość gość
i nie zrobie tego jak kazesz bo nie mam 15 lat, tylko wiecej.. chodzi mi o to czy moze ktos byl w takiej sytuacji, bo ja nie wiem co robic czy czekac na cos co sie moze nigdy nei wydarzyc? czy zaryzykowac i sprobowac z tym na miejscu

Gość gość
No nie! To ma rzucić robotę i pójść na zasiłek? A Ty co robisz, żeby z nim być? Zakładasz tematy na kafe i szukasz sobie drugiego. Idź się leczyć głupia babo.

Gość gość
ja mam 21 on 25, znamy sie juz z 10 lat ale dopiero w styczniu odnowilismy kontakt i sie super dogadujemy, bylam z nim na weselu ostatnio i jak przyjezdza to zawsez o tym rozmawiamy no i on mi mowi ze chce ale narazie nie ma jak i z przyjazdem tez nie moge tak zrobic bo on prawie cale dnie jest w pracy

Gość doświadczony44
Nikt Ci nie jest w stanie poradzić "na odległość" - musisz sama zrobić "bilans strat i zysków" i zdecydować...

Gość gość
co ja robie? staram sie jak moge, proponuje ze przyjade, sprobujemy i jakos cos postanowimy ale on nie ma czasu.. A ten jest na miejscu i chyba normalne ze sie ktos nam spodoba (nawet jesli kochamy innych) a od spodobania do czegokolwiek dlugaaa droga

Ale co Ci daje odpowiedź, że ktoś miał podobnie? Ludzie są różni i różnie reagują na zdawałoby się podobne sytuacje. Ja zadajesz takie pytania na forum a sama nie umiesz podjąć decyzji to znaczy, że jesteś zbyt niedojrzała by brać się za jakiekolwiek związki. Pytanie obcych ludzi na forum gdy nikt dokładnie nie zna Ciebie ani Twoich absztyfikantów, jest co najmniej niedorzeczne.

Gość gość
no wlasnie.. i chyba tu jest najwiekszy problem bo tego "bilansu" nie potrafie zrobic

Gość gość
tak wiem, forum to dno i nie wiem czemu tu napisalam, poprostu kompletnie nie wiem co robic bo ja naprawde go kocham ale nie chce czekac nie wiadomo ile na cos co moze sie nie wydarzyc.. ja tez w sumie nie wiem do konca co on tam robi, tak? poprostu wierze w to co mowi

Gość gość
mialam taki sam problem prawie i go nie rozwiazalam, pozdrawiam