Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego chłopak nie może się we mnie zmieścić

Polecane posty

Gość gość

Jestem dziewicą (tzn. błona została przerwana palcami mojego chłopaka, ale wg mnie dziewictwo ma się w głowie, a nie między nogami ;]). Mój chłopak miał już kilka dziewczyn przede mną. Ostatnio próbowaliśmy uprawiać seks. Skończyło się tylko na seksie oralnym, ponieważ w momencie, kiedy on był gotowy i chciał we mnie wejść... nie udało się. Za pierwszym razem nie trafił, a za drugim powiedział, że mam za małą pochwę i się nie zmieści... Boję się teraz, że coś może być ze mną nie tak. Proszę o pomoc, co zrobić kiedy następnym razem też się nie uda? Niedoświadczona :(

Gość gość
jak się popieści to się zmieści :D

Gość gość
musisz byc mega nawilzona i powoli sie uda, kup wazeline albo inne zele do stref intymnych a jak cos to niech Ci zrobi minetke i dojdz bedziesz nawilzona odpowiednio i niech wtedy probuje i nie od razu calego pcha tylko po malutku :P

Gość gość
przez to że kindybał nie wszedł rozstałem się z laską

Gość gość
musisz być wilgotna i niech nie pach od razu całego tylko wolno to róbcie po mału to się dopasujecie

Gość fdsfdstyhgf
dziewicą jesteś ? Zartujesz chyba . straciłas dziewictwo z chwilą gdy umiescił ci członka w ustach