Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktora prace wybrac

Polecane posty

Gość gość

Mam moZliwosc pracy w dwoch miejscach. Jednym z nich jest bank (doradca klienta), a drugim MOPS (pracownik socjalny). Skonczylam technikum ekonomiczne, a potem studia - prace socjalna i resocjalizacje. Pewniej czulabym sie w roli pracownika socjalnego, bo jednak do tego stanowiska mam lepsze predyspozycje i przygotowanie. Jednak z drugiej strony w banku zarobilabym wiecej, a i szanse awansu sa wieksze.

Gość gość
To zalezy od Twojej psychiki i odp***osci na stres. Oba stanowiska wiaza sie ze sporym stresem - w MOPSie zwiazanym z praca z trudnymi przypadkami, a w banku zeby sie wyrobic w limitach. Sama musisz zdecydowac co jest bardziej dla Ciebie

Gość KobietaNagietka
dla mnie MOPS

Gość gość
praca w banku na pozór fajna fucha , jest jednak jedno ale, musisz wyrabiać założone z góry zadania np. założyć 10 nowych kont , sprzedać ileś lokat, kart kredytowych w miesiącu.

Gość gość
na pewno w MOPsie się mniej narobisz, w banku nie łatwo no ale tak jak piszesz, lepsza kasa i szansa awansu, w MOPSie raczej siedzenie ciągle na tym samym stanowisku

Gość gość
Socjal. Będąc p. socjalnym pomagasz innym i zarabiasz :) To piękne uczucie , ale i praca wymagająca stałej opieki psychologicznej. Kiedyś zrozumiesz dlaczego.. Bank ? A kto lubi bankierów. Psychicznie sądzisz. Biedni będą Cie prosili o kredyt lub pożyczkę a Ty nie będziesz im mogła tej pomocy udzielić. Rób co kochasz a nie to co Ci rozum nakazuje. Bank to robota dla twardzieli a zarobkami wcale nie wiele różnią się od socjala. A jeśli jeszce będziesz dobrą pracowniczka ti i 4 koła wyciągniesz. Powodzenia :) Mam nadzieję że pomogłem