Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

papier toaletowy

Polecane posty

Gość gość

hej. Moja mama ostatnio, z tydzien temu chyba kupiła nawilżany papier toaletowy i jaka jest szansa, że teraz mnie od tego swędzi, po.....bo nie wiem, jak jej powiem że tak jest to zaraz zacznie sie dopytywac o seks i mojego chlopaka bo mam 17 lat, dzieki

Gość gość
Duża. Ale grzybica może się też pojawić sama z siebie, na przykład przy obniżeniu odp***ości organizmu albo po dotknięciu sromu ręką ubrudzoną cukrem.

Gość jasna232
papier ten z pewnością nasączony jest nienaturalnymi perfumam i i to one moga powodować podrażnienia, a to krok od infekcji - biegnij do apteki po saszetkę tantum rosa i się podmyj tym roztworem i kup provag żel - też dostaniesz bez recepty, pomoże na ten dyskomfort związany ze swędzeniem.

Gość Kiaris000
Zapachowy papier toaletowy jak również zapachowe podpaski lub wkładki mogą powodować podrażnienie okolic intymnych, a w konsekwencji infekcje. Kup w aptece probiotyk dopochwowy, ponieważ takie szybko działają, najlepiej z polskimi szczepami bakterii mlekowych bo są one bardzo skuteczne np. invag, mi on zawsze przy upławach i problemach intymnych pomaga.