Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wioletta4141

Czy to zdrada pytajnik

Polecane posty

Gość Wioletta4141

Witam.Mam 41 lat i dosyć udane życie.Mam męża , który pracuje , kocha mnie , jest zaradny.Mam dwoje dzieci , jedno na studiach a drugie w gimnazjum.Bardzo ich kocham.Mam dom , dobra prace na wysokim stanowisku w dużej firmie.Niczego mi niby nie brakuje , ale......Ostatnio poznałam faceta dużo młodszego na internecie i tak sobie piszemy.Bardzo mi się spodobał , uwielbiam z nim pisać , ma cechy mężczyzny jakiego pragnę.Tyle , ze to nie tylko zwykle pisanie , ciągnie mnie do niego , piszemy jakbyśmy się kochali itp Czegoś mi brakuje w mężu , czy to zdrada ?

Gość gość
emocjonalna... a fizyczna moze dopiero nadejsc...

Gość Wioletta4141
Co ja mam zrobic ? Zostawic meza i zniszczyc rodzine ? Ale z drugiej strony brakuje mi nie wiem czego , porywu serca , milosci takiej jak kiedys....:(

Gość gość
zastanów się czy dla chwili uniesienia warto zburzyć to na co pracowałaś przez tyle lat? tak na prawdę nie znasz tego mężczyzny z internetu , a jak się okaże ,że w realu nie jest taki jak w internecie? Może warto porozmawiać z mężem i wybrać się na jakiś szalony weekend tylko we dwoje ,żeby odświeżyć uczucie? Szkoda ,że żyjemy w takich czasach , że jak coś się psuje to nie próbujemy tego naprawić tylko wyrzucamy i bierzemy nowe , nie zawsze lepsze.

Gość Wioletta4141
Ale ja jeszcze nie wyrzucilam go ze swego zycia. Moze moj maz juz mnie nie pociaga.....

Pani Wioletko:) To są niewątpliwie pierwsze objawy klimakterium, jest na to powiedzenie, niezbyt ładne ale przytoczę bo w bardzo lapidarny sposób oddaje Pani sytuację: " głowa siwieje doopa szaleje" Czy już dostrzegła Pani u siebie pierwsze siwe włosy? A może są już cała pasma ? :D Proszę sprawdzić.

Tak , tak spapraj sobie i mężowi życie bo hrabini się nudzi . Potem popłacz że sama , nieszczęśliwa i oszukana . ps To już zdrada .

Gość Wioletta4141
W przeciwienstwie do Ciebie małpo , nie mam ani jednego :)

Gość gość
Lodzik to też zdrada : O

Gość gość
baby to sa jednak p**********e, maja wszystko, a i tak ciagle im malo :o wszystkie jestescie takie same 🖐️ w pelni popieram facetow, ktorzy was zdradzaja i traktuja jak worki na sperme :)

Gość gość
a zdrada emocjonalna jest wedlug mnie nawet gorsza od fizycznej

Pani Wiolettko. Proszę sprawdzić także te na dole i pod pachami, czasami tam właśnie siwieją najwcześniej, zwłaszcza u kobiet, które maja swędzenie w kroku i nie są to bynajmniej wszy łonowe. PS. Naturalnie, chłopa trzeba kopnąć w zad i przeprowadzić się czym prędzej do kochasia z netu. Miłość czeka. ha ha ha :D:D:D

Gość gość
zdrada emocjonalna!!!!!!!

Gość gość

Gość gość

Pani Wiolettko. Proszę sprawdzić także te na dole i pod pachami, czasami tam właśnie siwieją najwcześniej, zwłaszcza u kobiet, które maja swędzenie w kroku i nie są to bynajmniej wszy łonowe. PS. Naturalnie, chłopa trzeba kopnąć w zad i przeprowadzić się czym prędzej do kochasia z netu. Miłość czeka. ha ha ha :D:D:D

Gość Wioletta4141
Nie rozumiecie , ze mi brakuje prawdziwej miłości :( Takiej jak była kiedyś :(

Gość gość
k***a 41 lat, a taka glupia :o nie bedzie tego co bylo kiedys, kazde uczucie kiedys wygasa, a jesli ty chcesz latac za "miloscia" to twoja sprawa

Była to trzeba ją było pielęgnować i o nią dbać .Jak się nie dbało to się niema . ps maupa lubię Cię

Gość Wioletta4141
To silniejsze ode mnie....:(

Gość gość
Wyplącz się z tego ( a będzie baaardzo trudno ) No chyba,że chcesz wszystko rozwalić w swoim życiu...Być może na lepsze ...ale na 100% zrobisz sobie rewolucję ...

Gość Wioletta4141
Pulchny - szkoda , ze nie wpadłeś na to ,ze on się stal takimi "ciepłymi kluchami" :o

Gość gość
zaraz i tak napisze, ze to wszystko wina meza :D

Przepraszam Panie Pomarańczko gdyby nawet to byłby dla mnie zaszczyt a Tobie widocznie żal . Niestety mam nieugięte zasady moralne nick to nie zawsze odzwierciedlenie wyglądu ale skąd masz o tym wiedzieć.

Gość gość
nie p*****l gruby , freda pewnie marszczysz pod te posty małpy :D🖐️

Gość gość
Czyli sie nie kochacz , a dupczysz :D🖐️