Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie idą studenci gdy

Polecane posty

Gość gość

nie dostaną sie na studia państwowe? patrzyłam oferte różnych studiów prywatnych i każda w mojej okolicy jest gówniana i nic wniej nie ma :o a renomą to sie w ogóle nie cieszą, każdy każe uciekać

Gość gość
Jaka renoma? Nie dostałaś się to kuźwa g***o masz teraz do gadania i wybrzydzania tłumoku :D

Gość gość
H*jowa okolica, w dużym mieście masz wybór. Nie tylko tłumoki się nie dostają, ot tak, nie każdy ma plecy i wsparcie itp.

Gość gość
Ktoś, kto nie dostał się na studia, nie jest jeszcze studentem. I może nigdy nie będzie.

Gość gość
Plecy i wsparcie do czego?? Do zdania matury na 30% i dostania się na studia?? Trzeba być wyjątkowym ciemniakiem, aby sobie nie poradzić. Ciekawe, że ja zdałam 'stara maturę' i przeszłam egzaminy wstępne na studia oraz rozmowę kwalifikacyjną bez znajomości.

Gość gość
''Jaka renoma? Nie dostałaś się to kuźwa g***o masz teraz do gadania i wybrzydzania tłumoku '' xx nie pytałam o siebie, idiotko jak nie wiesz to nie oceniaj sama jesteś tumanicą odpadzie społeczny

Gość gość
PLECY POTRZEBNE BY DOSTAĆ SIĘ NA STUDIA?! looo k*********a hahhaha nie ma to jak tłumaczenie bycia debilem xd

Gość gość
''Plecy i wsparcie do czego?? Do zdania matury na 30% i dostania się na studia?? Trzeba być wyjątkowym ciemniakiem, aby sobie nie poradzić. Ciekawe, że ja zdałam 'stara maturę' i przeszłam egzaminy wstępne na studia oraz rozmowę kwalifikacyjną bez znajomości.'' xx ale na studia państwowe 30 % nie wystarczy nastepna tumanico co wyżej sra niż d**e ma, bo na jedno miejsce bije sie ze 20 0sób :o nie wiem do jakiej szkoły cie wzieli jak tylko 30 % zdałaś chyba że dawałaś d**y w dziekanacie i sie zlitowali

Gość gość
na prywatne to sie każdy dostanie wystarczy kasa :o

Gość gość
ogolnie by isc na studia , trzeba miec w miare wyniki ,jeszcze zalezy na jakie takie jak np, wroclaw,krakow,warszawa tłumokow nie przyjmia, a z tego co widze dziewczyna nazywa sie studentka chodz jeszcze nie dostala sie na studia !! hahah dobre

Gość gość
Nie zdać 30% matury? Na studia to się można nie dostać z lepszymi wynikami, 30% ja p******ę.

Gość gość
W prywatnych to przynajmiej wiesz, że płacisz i wymagasz.

Gość gość
ogolnie by isc na studia , trzeba miec w miare wyniki ,jeszcze zalezy na jakie takie jak np, wroclaw,krakow,warszawa tłumokow nie przyjmia, a z tego co widze dziewczyna nazywa sie studentka chodz jeszcze nie dostala sie na studia !! hahah dobre xx ale kto tu ci napisał że jest studentką ale nie ma studiów? :o bo nie widze, też tępa jesteś?

Gość gość
studiowalam 2 kierunki na 2 roznych znanych panstwowych uczelniach. Zadnych polecow nigdy, na, nawet korkow nigdy nie bralam do matury. Na jeden kierunek dostalam sie jako pierwsza z listy, na drugi gdzies za polową (bo nie mialam jednego potrzebnego przedmiotu). bez zadnych znajomosci, nieudacznicy