Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAZAINTERESOWANA

Po czym poznam że podobam się facetowi

Polecane posty

Młoda nie jestem , ale stara też jeszcze nie:-P ... ale na dobrą sprawę dalej nie rozpoznaję i nie widzę sygnałów bym się podobała innym :O . Widzę raczej symptomy i rozróżniam że się nie podobam :-P. To mi perfekcyjnie wychodzi

Gość gość
Ja natomiast bezbłędnie wyczuwam gdy podobam się jakiemuś mężczyźnie,ale nie u tego, który podoba się mnie :D Z tym mam zawsze problem, bo wtedy niczego nie wyłapuję :D

Gość czytam tak ten temat
rozne typy facetow, tak jak kobiet, i rowniez rozne typy podobania sie (tak uwazam). mozna sie podobac na zasadzie "super laska" - super pod kazdym wzgledem, zauroczylas kogos. mozna podobac sie na zasadzie "chcialbym ja przeleciec" - meska potrzeba zdobycia tej, ktora mu sie podoba. tylko tyle. no i mozna sie podobac, kiedy w gre wchodzi uczucie, a nie jedynie zauroczenie jej osoba ;) xx CUKIEREK WITAM CIEBIE :D szkoda ze nie pamietam nicku z jednego z naszych tematow :P

Gość czytam tak ten temat
to jeszcze z moich obserwacji :P gdy patrzy Ci gleboko w oczy, ale tak szczerze :) gdy zawiesza na Tobie wzrok (najlepiej jak mysli, ze nie widzisz :D ), mowi sam z siebie jakis komplement, nie wiem jest w stanie zawsze Ci pomoc, w sensie zawsze jest w gotowosci byc przy Tobie, gdy bedziesz tego potrzebowac :)

kiedy bedziesz szla ulica, a mijajacy cie facet zapatrzony w ciebie wpadnie na slup ze znakiem drogowym... bedzie to swiadczylo, ze zrobilas na nim wrazenie 😴 to znaczy.... spodobalas mu sie 😴

Gość gość
jesli podobasz sie facetowi to moze go to oniesmielic i wtedy raczej na pewno mu nie stanie (ze stresu), mimo ze go bardzo pociagasz i mu sie bardzo podobasz jesli widzisz chlopaka i od razu mu staje i nawet sie z tym nie kryje, to on po prostu nie traktuje cie jakbys byla dla niego idealem, traktuje cie jak kolejna lepsza do przelecenia wiec ma w nosie co o nim pomyslisz ze mu stoi wartosciowy facet ktoremy naprawde sie spodobasz i bedzie mu zalezalo na trobie na pewno by sie przejal ze uciekniesz, ze sie zniesmaczysz, dlatego mu nie stanie co nie znaczy ze nie bylby super kochankiem na kolejnych spotkaniach wy kobiety, dziewczyny jestescie naprawde dziwne, przez te wasze dziwne podejscie wiekszosc z was bedzie nieszczesliwa bo lecicie na facetow ktorzy was zlewaja i traktuja jak sexualne umilaczki a facetow ktorym na was naprawde zalezy i sie z tego powodu stresuja, pilnuja po prostu zlewacie to napisal facet

Gość gość
Ty wyżej pewnie masz ze 20 lat, kobiety się tak wcale nie zniesmaczają jak ci się wydaje, nie obrażają, zbyt je idealizujesz, to proste istoty, kiedyś to zrozumiesz oby nie za późno :D

Gość gość
...potrafią zadzwonić późno wieczorem czy w nocy i zapytać czy już leżysz i odważnie czy ci stoi ;-)

Gość gość
frida6 zapytaj go czy się teraz dotyka ;-)

Gość gość
Ja ostatnio aż zaniemówiłem, tak dziewczyna się wystroiła na 2 spotkanie że nie wiedziałem jak rozmowę zacząć. Mógłbym godzinę podziwiać bez słów. Ogólnie wyszło jak bym był w ogóle nie zainteresowany a było zupełnie odwrotnie. Więc czasem pozory mylą.

Gość Rozpalona22
Najlepszy widok to facet zasłaniający swoją erekcję to takie słodkie i podniecające

Gość gość
jak mi sie podoba dziewczyna to mówie jej to

Gość gość
ale przeciez to sie po prostu czuje... nie trzeba obserwowac faceta i wylapywac jakichs symptomow. To sie po prostu wie, nie wiem skad, ale wiele dziewczyn to po prostu podskornie wyczuwa :)

Gość Kutassis
Prosto z mostu walę że laska mi się podoba. Jak jest chętna zaczynam ją dotykać, podniecać. Dalej wiecie co i jak.

Gość gość
a wszystko sprowadza się do tego, żeby wsadzić.

Gość gość
Patrzy jakby chciał cię zjeść....