Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka83

fotelik czy siedzisko

Polecane posty

Gość myszka83

syn ma 6 lat 122 cm 21 kg czy może byc na siedzisku ( podstawce) na tylnym siedzeniu

Gość gość
Witam, te podstawki to moim zdaniem są tylko dla policji żeby zamydlić oczy , jak dla mnie zero bezpieczeństwa.Obstawiam jednak fotelik. Synek ma piszesz 6 lat, ja mam dwoje dzieci rocznego syneczka i 7 letnią córke. Dla synka teraz kupiliśmy Graco Nautilus fotelik od 9-36kg taki co rośnie wraz z dzieckiem, ma przedział do około 12 roku życia i nasza córka też spokojnie w nim jeździ jak jest u dziadków. Więc może popatrz za jakimś takim

Gość gość
lepiej fotelik, bezpieczniejszy jest. te 15-36 nie sa juz tak drogie a zawsze pewniejsze.

Gość gość
Widze wspomniał ktoś o Nautilus Graco a jak a montażem fotelika?Tak przeglądam fora bo szukam fotelika dla córeczki 2 letniej. Koleżanka używa tylko takiej podkładki ale ja jakoś nie chcę takiej . Słyszałam juz o tym foteliku ale boje się że nie dam rady zamontować

Gość gość
sama właśnie przeglądam internet w poszukiwaniu fotelika dla synka i czytam opinie o Graco NAutilus . Wiele osób go zachwala stąd ponawiam pytanie co sądzicie o nim?Warto?

Gość gość
Ja mam siedzisko

Gość gość
6 latek w foteliku? :D

Gość gość
Gościu 19:27 najpierw zorientuj sie w temacie bezpieczenstwa dziecka w samochodzie a komentuj.

Gość gość
Mądrośc niektórych ludzi mnie przeraża- co w tym dziwnego że 6-latek jeżdzi w foteliku? TAK JEST BEZPIECZNIE CZŁOWIEKU!!! Ja mam 2 dzieci - 5 latkę i 7 latka i oboje jeżdżą tylk ow fotelikach - inaczej sobie nie wyobrażam. no i ktoś pytało Graco NAUTILUS - ja mam 2 więc z czystym sumieniem polecam