Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

używane Porsche 911

Polecane posty

Gość gość

czy to dobry wóz dla 30 - latka. Chce wziąć kredyt na 10 lat.

Gość ale ja owu7
jeśli Ci się podoba to dobry w pień. Zajefajne właściwości jezdne sporo mocy,klasyczny wygląd,mało awaryjny ale drogi w zakupie jeszcze droższy w utrzymaniu

Gość gość
to moje marzenie. Taki 10 letni do 100 tyś.

Gość ale ja owu7
jednak jak przez 10 lat będziesz bardzo o niego i będzie w idealnym stanie to dostaniesz za niego spore pieniądze,jeśli ma dziś już kilka lat

Gość ale ja owu7
dbał moje też,ale mimo,że może miałbym kase na zakup to boje się o części taki amor nie będzie już kosztował ok 500 zł jak do zwykłego auta,filtry,opony,wymiana wszystko droższe dużo niestety

Gość gość
pieprze to raz się żyje. Nie mam żony straciłem kobietę życia to chociaż kupię sobie wózek.

Gość gość
a jak sie cos w nim zepsuje ? To ile kosztuje naprawa ? Mniej niz w fiacie seicento ?

Gość gość
ciekaw jestem tylko czy nie jest za twardy i jak tym się jeździ po naszych drogach.

Gość gość
sprawdzałem koszt części na jednym z dużych hurtowni. Poza oponami nie jest tak drogo. Jedynie w serwisie łoją, że aż miło.

Gość gość
albo gdy uszkodzisz drzwi ? To wymiana na nowe ? 500 zł , 5 tys zł ? Ile ?

Gość gość
do seicento zderzak przedni kosztuje 200 zł ,a do porsche 2 tys żł

Gość gość
2 tys to kosztuje do laguny, same klocki kosztują 1 tys zł minimum a do porsche podrób nie ma a jak są to nie wytrzymają 10 tys km

Gość gość
2 tys do laguny ? do porsche 10 tys

Gość gość
Mogą was widzieć i słyszeć - widzą co robicie w domu.... Jak macie ruter "tp-linka" to w nim też jest kamera której nie widać gołym okiem i oni przez nią widzą co kto robi w domu nawet jak macie wyłączonego kompa. X Mogą was widzieć jak rano wstajecie z łóżka, jak się ubieracie, co robicie....itp.

Gość gość
Radzę wam uważać na: routery, laptopy lcd - generalnie wszystko co jest podłączone do neta, TV, dekodery itp - tam też są kamery. X Miałem schowanego laptopa do szafy - w pokoju był tylko ruter "tp-link wr340g" i ludzie z którymi spotykam się codziennie widzieli mnie w domu - a mieszkam od nich w odległości 50-100km.

Gość gość
Mogą was widzieć jak nago chodzicie po pokoju, albo podsłuch*ją o czym rozmawiacie z mężem itp. W routerze tp-link też jest ukryta kamera której nie widać gołym okiem ale podglądacze przez nią widzą i jak masz router w pokoju to oni widzą co robisz.

Gość gość
sprawdzam na allegro porsche zderzak przedni - 7 tys zł.. super do seicento 150 zł Taki zderzak rozwalisz przy parkowaniu , zahaczysz o słup i szykuj sie na wydatki ..

Gość gość
Niekoniecznie widzą was przez LCD bo kamera jest również w routerach tp-link - tej kamery nie widać gołym okiem. X Wielu ludzi ma takie rutery w pokojach i nawet jak masz wyłączonego kompa/laptopa to oni cię widzą na żywo jak chodzisz po pokoju a ty nawet o niczym nie wiesz.

Gość gość
To podglądanie działa już w całej polsce. Nawet u mnie na wiosce ludzie podglądają/podsłuch*ją innych i ich obmawiają potajemnie. X Mogą nawet widzieć ludzi z drugiego końca polski.

Gość gość
Pamiętajcie też o tym że cały ekran LCD to kamera i jak korzystacie laptopa(LCD/PALZMA) to oni was widzą.

Gość gość
moja siostra wymieniała zderzak w seicento. Koszt to około 200 zł ..

Gość gość
Znam też ludzi z Wrocka którzy podglądają mnie w domu - a mieszkam od nich ponad 500km. X Jak zakładacie topic na kafe czy innym forum to oni mogą was namierzyć po linku bo ten program do podglądania przeczesuję bazy wszystkich dostawców neta - tak że podglądacze mogą widzieć kogoś z drugiego końca polski.

Gość gość
Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi, sąsiedzi z bloku, ludzie z pracy). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software(oprogramowanie) od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. To oprogramowanie przeszukuję bazy danych każdego dostawcy internetowego w Polsce i poza nią....taką że mogą widzieć wstecz historię tego co robiliście w necie X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii czy gdzie indziej a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie.... Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to....Bo to jest tajna sprawa.

Gość gość
Niekoniecznie widzą was przez LCD bo kamera jest również w routerach tp-link - tej kamery nie widać gołym okiem. X Wielu ludzi ma takie rutery w pokojach i nawet jak masz wyłączonego kompa/laptopa to oni cię widzą na żywo jak chodzisz po pokoju a ty nawet o niczym nie wiesz.

Gość gość
wielkie mi halo i co z tego. Rozmawiać można o wszystkim, a w szczególności o swoich marzeniach. Karany jest natomiast sam podsłuch.

Gość gość
z tym Porsche to provo. Na pewno nie jest tanie w utrzymaniu.

Gość gość
nie ma to jak porsche.

Gość gość
W utrzymaniu nie jest drogi, współdzieli wiele cześci z pospolitymi VW.:D