Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci bylibyście z dziewczyną która

Polecane posty

Gość gość

była w dzieciństwie wyrzutkiem, samotna bez znajomych? bo miała fobie społeczną?

Gość prawictwo pospolite125
pewnie że tak

Gość gość
a nie uważalibyście że to dziwaczka? co sobie nie mogła poradzić z życiem?

Gość gość
to pokaż jej że istnieje inne życie i można żyć inaczej to i fobie, strachy, lęki miną

Gość gość
Ja byłam kiedyś wyżutkiem za czasów gimnazjum i podstawówki. Zmarł mi tata jak miałam 8 lat i zeschizowałam. Przestałam się uczyć (wszyscy mnie mieli za tępaka) przestałam się do kogokolwiek odzywać, płakałam ciągle, przestałam jeść przez to brakowało mi witamin, byłam słaba, blada, kręciło mi się w głowie, wypadały mi włosy garściami. Nikt się mną nie zajął. Oprócz tego wszystkiego mój okres dojrzewania wspominam okropnie byłam pryszczata, wychudzona, w okularach i z garścią suchych włosów jak u mopa. Dlatego stałam się wyrzutkiem. Pod koniec gimnazjum zaczeło się polepszać w liceum poznałam wspaniałego chłopaka dziś jesteśmy już zaręczeni (mineło 7 lat) Zaczęłam wyrastać, dojrzałam i stałam się ładną dziewczyną. Troszkę przytyłam zadbałam o dietę, nosiłam aparat na zęby ściągnęłam okulary :) Nagle po kilku latach chłopcy którzy się ze mnie kiedyś śmiali zaczeli się za mną uganiać- ale ja mam swojego ukochanego, który dał mi siłe i dzieki niemu odbudowałam poczucie własnej wartości.