Gość gość Napisano Październik 10, 2013 2 wazy pomidor z cebulka serek bialy , poł jablka , 4 pyzy surowka kefir, 4 wazy 2ogorki cwierc pomidora co powinnam zmienic w zywieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 Wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 za mało zjadłaś. z pyz na diecie lepiej zrezygnuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 a co powinnam jesc na obiad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 może rybę, może mięso indyka ile kalori ma jedna waza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 nie wiem 20 chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 500 kcal nie wiecej,dramat a nie żywienie i spowolnienie metabolizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 albo zjedz 12 waz na śniadanie albo przerzuć się na normalny chleb. za mało kalorii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2013 ciemny chleb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2013 ja jem ciemny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2013 za mało zdecydowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2013 no malutko ,, musisz jesc wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcia866 Napisano Październik 13, 2013 Zmieniać w swoim żywieniu nie musisz za wiele ... ważne, abyś jadła regularnie !! do tego co jak co, ale trzeba ruszyć tyłeczek i poćwiczyć, ja dodatkowo stosowałam slimette - http://jakskutecznieschudnac.info.pl dzięki czemu pozbyłam się 10 kg w 5 tygodni bez żadnego problemu i co istotne bez efektu jojo. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piontek Napisano Październik 13, 2013 za mało!!! zobacz sobie na mojanowafigura.pl/przepisy jak powinno wygladac sniadanie, pełnowartosciowe i energetyczne. Takie to daleko cie nie zaprowadzi. Zrezugnuj z wazy, jedz zrowe ciemne pieczywko, i żadnych pyz!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach