Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roomor

Ale jaja Co wyczytałem w wywiadzie Chylinskiej

Polecane posty

Gość Roomor

! Że kiedy grała w ONA i wyglądała jak facet uprawiała przypadkowy seks z byle jakim mężczyzną,patrzyła na facetów i wybierała sobie z kim ma isc do łóża.Powiedziała że wtedy myślała że Facet nadaje sie tylko do pieprzenia .Kto by pomyslał że Aga miała takie wzięcie.Mongolska kobyła.bee:(

Gość gość
W zasadzie to miła sporo racji, faceci tez tak robią często, to jak mogła sobie przebierać, to zwyczajnie korzystała i co komu do tego:)

Gość gość
w tamtym czasie wyglądała dużo gorzej a zachowanie i poziom kultury sięgal dna

Gość gość
To ja chyba czytałam ten sam wywiad, albo jakiś podobny. Też tam było o tym, że właśnie w tych wczesnych młodych latach, prowadziła takie życie. Przypadkowy seks, bez zobowiązań, bez miłości, chyba dość często, nawet sama o sobie miała powiedzieć, że "to jakieś k***wstwo było"- czy jakoś tak, ale na pewno z k***wstwem. Też mnie to zdziwiło, wiedziałam, że była taka dość ekscentryczna i odważna we wszystkim, ale nie że aż tak. No, ale jak widać czasy się zmieniają. Uważam, że ona bardzo zmądrzała, znormalniała, poukładała swoje życie, zrozumiała swoje błędy i teraz żyje lepiej. Ma dystans do tego co było, wie co było złe i teraz żyje zupełnie inaczej. Zalegalizowała swój związek, ma aż 3 dzieci, chyba jest szczęśliwa w małżeństwie, kocha swoją rodzinę, chyba też chce poukładać swoje życie religijne (jeśli jest to prawda). Nic tylko się cieszyć, że jej się prywatnie układa. Fizycznie też wyładniała, zrobiła się bardziej kobieca.