Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zacząć nowe życie w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mieszkam obecnie na lubelskiej prowincji. Brak tutaj perspektyw na pracę. Do tego mam dosyć mieszkania na zadupiu. Obecnie mam zaoszczędzone dwa tysiące złotych. Planuję przenieść się do Warszawy. Chciałabym jednak wiedzieć na jakie zarobki mogę tutaj liczyć. Mam 23 lata, wykształcenie średnie, nie umiem za wiele, ale w końcu mam zamiar zamieszkać w Warszawie a tutaj nawet kasjerka, czy sprzątaczka zarabia trzy tysiące na rękę. Mimo to mam większe ambicje. Może jakaś praca w biurze, jakaś korporacja? Na jakie zarobki mogę liczyć? Łatwo znaleźć pracę? Jakie są ceny wynajmu kawalerki? Chyba te dwa tysiace wystarczą mi na wynajem i przeżycie pierwszy miesiąc? Do tego w jakiej dzielnicy najlepiej zamieszkać. Warszawo - nadciągam! :)

Gość gość
"Na jakie zarobki mogę liczyć? " Najniższa krajowa.

Gość gość
Jak to najniższa krajowa?! Przecież to WARSZAWA, a nie jakaś ściana wschodnia. Proszę o poważne odpowiedzi! Liczę, że na start dostanę co najmniej 3 tysiące na rękę.

Gość gość
odlozone 2 tys zl i ty chcesz probowac wyprowadzic sie gdziekolwiek? i nie majac wyksztlacenia zadnego pracowac w korporacji? mam nadzieje ze to prowo. chyba ze jako sprzataczka w korporacji,ale troche sie tam narobisz, bardziej bym jakis skleik sprzatac proponowala

Gość gość
To nie jest żadne prowo. Od sprzątania w Warszawie są głąby po podstawówce. Ja mam średnie i zasługuję w Stolicy na jakąś lepszą pracę.

Gość gość
"a tutaj nawet kasjerka, czy sprzątaczka zarabia trzy tysiące na rękę" jesli to prowo to daje 0/10 a jesli naprawde tak uwazasz to jestes smieszna jeszcze szybciej wrocisz z powrotem na ta prowincje niz Ci sie wydaje :)

Gość gość
Wszystkie moje koleżanki tak mówią, że tyle się zarabia. Warszawa to jednak coś! Nie to, co moja lubelszczyzna.

Gość dotus199000
Z takim podejściem ciężko Ci będzie,2 tys to bardzo mało,a i nie wiadomo czy od razu znajdziesz jakąś prace. Co do mieszkania to polecam ci stronkę http://www.dobreoferty.info , gdzie masz bardzo atrakcyjne ceny wynajmu mieszkań na terenie Warszawy,są to wybrane i sprawdzone oferty,gdzie ceny sa na prawde przystępne,może znajdziesz coś dla siebie.