Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SYLWESTER 2013

Polecane posty

Gość Prawictwo Pospolite 125
Nowy rok będę witaj najnowszą kolekcją p***o wrzuconą na jakiś dobry portalik.Zjadę ręcznie i skończę na monitor. W sylwka wychodzi na imprezy buractwo raczej.

Gość Turbo wieśniak
To podjedz cwaniaku to cię z kozą ohajtami albo ze świniom.

Gość Prawictwo Pospolite 125
Dlaczego słowo p o r n o jest cenzurowane gwiazdkami??

Gość gość
Trzymam kciuki za kolejny seans Kevin sam w domu. Będę walić pod to na ręcznym w sylwka.:classic_cool:

Gość Shatyn z kafeterii
Ja na Sylwestra już teraz skupuje fajerwerki.Będę miał do końca roku pokaźną kolekcję rakietek. Część odpale rzecz jasna 13 grudnia by oddać w święto państwowe stosowną cześć naszej genialnej generalicji a w samego Sylwestra planuje specjalny pokaz.Będzie domowa impreza.Znajomi mają mi w tym pomoc. Wystawie tyłek z balkonu by po północy w minutowych odstępach odpalać z niego rakiety jedną po drugiej.Będzie wystrzałowo.:classic_cool: Potem do białego rana zabawa przy dobrym tanim winie[dobrym bo tanim]i radosne pląsy do szlagierów z festiwalu piosenki radzieckiej.:classic_cool:

Gość Janusz Pragmatyk
Choy z Sylwestrem.Będę spać.

Gość Twój ruch
Na sylwestra mam zamiar dokonać zakupu sztucznej lali z seksszopu. Będzie miała trzy magiczne dziurki i wbudowany aparcik który w odpowiednim momencie wydawać będzie ze specjalnego głośnika okrzyk-kocham cię! :classic_cool:

Gość gość
Mam nadzieję, ze w tym roku uda mi się namowić znajomych na kilkudniowy wyjazd w góry na narty. Za dnia szaleństwo na śniegu, wieczorami duża ilość pereł export przy kominku. Już nie mogę się doczekać!

Gość gość
Shatyn ty na pewno 13 grudnia powystrzelasz wszystkie rakietki, na 31-go bedziesz musiał dokupić:D

Gość pokergirl
Plany w sylwestrową noc? W tym roku zaryzykuję i spędzę go w klubie razem z moimi przyjaciółmi. Ale jest też wiele innych pomysłów, z których warto skorzystać na http://www.sylwestrowy.pl/artykuly !

Gość ania43l
Ja wybieram góry. Szukamy tylko jeszcze noclegu w Szczyrku przez http://relaximo.pl/ ale trzeba podkręcić tempo bo mamy listopad a jeszcze nie zrobiliśmy rezerwacji.

jak co roku obowiązkowo na stoku - nawet się zrymowało :)

Gość gość
Witaj w klubie , ja też