Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinkuk

ból zęba u dziecka

Polecane posty

Gość kinkuk

Witam mam pewien problem od wczoraj moja córeczkę boli ząb ma na nim dziurkę i strasznie płacze byłam dzisiaj z nią u dentysty spojrzała na to wyczysciła jej ten ząbek przeplukała woda i powiedziała że to wszystko więc wróciłam do domu a na wieczór się znowu zaczęło płakała z bólu aż wkońcu zasnełabardzo się martwię o to bo wiem jak moje dziecko cierpi co mam zrobić żeby jej pomóc

Gość gość
Jak mój syn miał dziurę w zębie i go bolało, to pomógł mu wtedy ibufen w zawiesinie. Bardzo szybko zadziałał i też długo potem go nie bolało, więc mogliśmy spokojnie dotrwać na wizytę u dentysty.

Gość gość
Trzeba dać dziecku jakiś środek przeciwbólowy. I przede wszystkim co to za stomatolog, który jak jest dziura, to jej nie leczy? :( Czemu dziecko ma cierpieć? Polecałabym zmienić dentystę, np. na http://www.nzozalmadent.pl/.

Gość gość
nasz miał ropień na dziąśle i mieliśmy problem w długi weekend żeby się dostać do dentysty. Faktycznie kazał brać ibufen bo ma ibuprofen i działa przeciwzapalnie i przeciwbólowo. Najgorsze że mamy jeszcze dwa ząbki do zaplombowania.

Gość kinkuk
Mój sąsiad tynkarz z natury zalepił bachorowi kła i narazie spokój

Gość alabptak
dla mnie Ibufen też jest świetnym rozwiązaniem. Pomaga szybko pokona ból i do tego można wybrać albo zawiesinę albo czopki, w zależności od tego co dziecko lepiej przyjmuje

Gość beddar
moim dzieciom przy ząbkowaniu najlepiej pomógł lek Ibufen. Wszystkie bóle przeszły i dzieci wreszczie przestały się męczyć. Jak dla mnie to idealne lekarstwo dla maluchów.

Gość gość
ząbkowanie a dziura w zębie - kobieto !!!!!!!!!!!