Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamtaramtammmmmmmmmmmmmmmmm

homoseksualizm ukryty

Polecane posty

Czy znacie może kogoś, kto publicznie wypowiadał się niechętnie o homoseksualistach a jak potem pokazało życie, sam się nim okazał? Albo też kto był z dziewczyną w związku, brzydził się homoseks. a sam nim był? Jak można to sprawdzić?

Nikt nie miał takich doświadczeń???

Gość gość
Heh, skąd ja to znam.... xD Mam znajomego, jak widział homo, to mówił: " O, Pedał" itd, ogolnie nieprzychylnie sie o nich wyrażał. Potem sie dowiedziałem, ze sam jest bi i aktywnie okazuje swoją 2 stronę osobowości... :D Ponieważ on nie wie, że ja wiem, a dalej mamy kontakt, do tej pory mam zaciesz, jak zaczyna przy mnie obrażać homoseksualistów, lub "pedałkowaty" wygląd.

Gość gość
jak to rozpoznać? Poradźcie coś... plisss... Mam takie podejrzenia wobec swojego partnera... :(

Gość tamtaramtammmmmmmmmmm
Gościu dlaczego tak robiłeś? Miałeś w tym czasie kobietę? Jak Ci się z nią układało życie seksualne? Ta wiadomość o poradę to moja, załączył mi się gość zamiast tamtaramtammmmmmmmmmmmm

Gościu no i dlaczego tak już nie robisz? Napisz proszę, może chociaż na priva jeśli nie chcesz tu? (tamtaramtam123@o2.pl ). Głupio tak zadać tego typu pytanie facetowi wprost... A jednak ten problem chodzi mi po głowie :(

Czy jednym z objawów może być małe doświadczenie z kobietami? I wiele lat abstynencji?

Gość gość
Znam faceta, który bardzo długo ukrywał swój homoseksualizm, nawet się ożenił i ma córkę, dopiero po chyba 17 latach małżeństwa wyznał żonie prawdę. Wyprowadził się z domu, zostawił żonie wszystko i teraz żyje razem z jakimś kolesiem. Nikt się nawet nie domyślał, że jest odmiennej orientacji. Znałam kiedyś też babkę, której mąż po paru latach małżeństwa oświadczył, że woli mężczyzn, oni na szczęście jednak nie mieli dzieci.

Wiem, że są takie przypadki. Słyszałam osobiście od kolegi geja (że ma takich znajomych co się wiążą z kobietami a są gejami). Problem w tym, ze co z takim podejrzeniem zrobić? Jak wyglądał seks u tej koleżanki? To są pytania, które mnie nurtują, co z tym fantem zrobić...

Gość gość
o ich seks nie pytałam, nie byłam z nią aż tak blisko. A skąd przyszło ci do głowy, że twój facet może być kryptogejem?

Gość tamtaramtammmmmmmmmm
Bo dziwnie się zachowuje. Nie miał kobiety od 7 lat (ma 30), oczywiste jest że ma wiadome w związku z tym problemy ale poza tym jest strasznie mało aktywny, tak jakby nie był zainteresowany moim ciałem... dotyka mnie najchętniej tylko w górnych partiach ciała, wprawdzie jego ulubioną pozycją jest jeździec co nieco mnie uspokaja ale mimo wszystko nie wiem co mam sobie myśleć o jego bierności...

Tak na prawdę wiem, że nie dowiem się prawdy jeśli nie zapytam. Ale boję się jego reakcji... Zastanawiam się jak może się poczuć facet po takim pytaniu, w przypadku jeśli nie jest gejem, zacznie się śmiać czy się obrazi?? Faceci, mówcie coś...

Gość viceklita
a może facet potrzebuje nauczycielki aby jemu dokładnie wyjaśniła, jak dobrze dogodzić kobiecie ?

Może... Jednak nie ma to jak doświadczony facet...

Bo przyznam że czuję się dziwnie... No bo co, mam mu mówić: podnieś się, nie leż ciągle, dotknij mnie tu i tam tak i siak, dotknij mnie niżej itd? Koszmar jakiś...

Gość gość
Ja poznalam swego faceta na necie.Dziesiatki godzin przegadanych,setki esow,facet z marzen.Potem spotkanie,zakochalam sie jak wariatka.ALE..Od poczatku bylo dziwnie.Samo to jak chodzil,jak trzymal dlon zawieszona w powietrzu,taki przegiety.Ale idzmy dalej..Tez na randkach byl jakis daleki.Na poczatku wiadomo,kazdy jest spiety,ale gdy po paru miesiacach zaczelismy sie seksowac,mialam wrazenie,ze nie lubi mnie dotykac,zaraz po zakladal w panice majty,siadal z dala jakis speszony,dziwny.Jego gra wstepna sprawiala mi bol,Jemu nie stawal.Dodam,zanim od paszteta mnie wyzwiecie,ze nie mam kompleksow,nigdy przedtem,ani potem nie bylo takich problemow.W koncu czekalam juz tylko,az pojedzie do domu,bo wtedy jak na ironie Go odzyskiwalam.Przez tel byl idealny.Realnie,wycofany,obcy,nie znosil dotyku,przytulania.Przepraszalam w koncu nawet za to,ze na Niego patrze zbyt zakochanym wzrokiem.Czulam,ze mnie wrecz nie znosi,ale odejsc nie chcial.To sa niuanse,trudno to ubrac w slowa,ale gdzies w glebi czulam,ze problemem jest to,iz jestem kobieta.Nigdy tego nie zweryfikowalam,ale jestem niemal pewna..Po prostu to czulam

Hmmmm.... Aż tak źle u mnie nie jest, on lubi się tulić... ale nie jestem pewna czy lubi mnie dotykać...

Gość gość
Ja w kazdym razie bym nigdy nie zdobyla sie na odwage,by spytac,czy przypadkiem nie ma innych preferencji.A Ty..Moze zastanow sie,czy bedzie Cie satysfakcjonowalo TAKIE pozycie z Nim,jesli nie jest gejem..

Gość gość
Właśnie odkryłam, że mój od pół roku mąż jest gejem. Homofob, nie cierpi gejów, mówi, że w pracy rządzi lobby gejowskie. Uwielbia tulić się jak dziecko, nie cierpi stosunków.