Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc123333

czy mozliwe ze ciaza sie nie rozwija

Polecane posty

Gość gosc123333

hej dziewczyny, pierwsza ciaza obumarla w 5 tygodniu do 10 chodzilam myslac ze jest ok, mialam objawy i wgl... po kilku miesiacach zaszlam w druga ciaze, lekarz potwierdzil w 5 tygodniu dzisiaj jest 7t2d i boje sie ze cos jest nie tak, nie mam objawow tylko boli mnie glowa i mam tkliwe piersi , siusiam czesto ale juz nie tak jak na poczatku, mam czasami ochote na rzeczy ktorych wczesniej zabardzo nie jadlam.. ale boje sie nie czuje by podbrzusze bylo takie pulchniejsze, takie troszke ... wizyte u gina mam za 2 tygodnie jestem przerazona... od 5tygodnia biore luteine 100mg raz dziennie do pochwowo, czy to mozliwe ze dzieciatka przestalo sie rozwijac czy jestem zabardzo przewrazliwiona ?!

Gość wiśnióweczka
Wszystko jest możliwe, ale myśl pozytywnie i nie doszukuj się problemów. To, co opisałaś nie świadczy o tym, że coś jest nie tak. Ja objawów w ciąży nie miałam żadnych poza rosnącym brzuchem i zgagą od 8 m-ca a wszystko było wzorowo.

Gość gosc123333
ja mialam straszna zgage na poczatku ale mi przeszlo..

Gość gosc123333
czytalam że luteine przepisuje sie też na wywołanie miesiaczki, jakby ciaza była obumarla (modlę sie by było jednak ok) to czy luteina wywolala by krwawienie?

Gość gość
Spokojnie ja mialam tkliwe piersi i mdłości przez 3 miesiące - poza tym zadnych objawów - brzuch płaski, sikanie normalne, brak zachcianek itd. Potem minęły mdłości i tkliwosc piersi i objawów nie mialam zadnych, tyle ze brzuszek zaczął sie powiększać choć bardzo powoli. Tez schizowalam, bo waga malo rosła, ja dlugo nie czulam dziecka i mialam milion złych myśli. Okazalo sie, ze wszystko w porządku - dziciatko jest juz ze mna, a ciaze po prostu mialam bezobjawowa - zadnych hemoroidow, rozstepow, wymiotow, puchniecia. Łaskawie sie ze mna dzidzia obeszla, a ja chyba wlasnie przez ten brak objawów kladlam sobie do glowy nie wiadomo co ;-) takze wyluzuj - bedzie ok :-)

Gość gosc123333
może faktycznie jedt wszystko ok, a ja poprostu schizuje, jestem może zabardzo przewrazliwiona bo w pierwszej ciazy miałam objawy mimo ze dzieciatko już nie żyło..

Gość gość
Nie martw się, że jest coś nie tak. Wiem, że łatwo jest tak powiedzieć. Miałam tak w 10 tygodniu, strasznie panikowałam, bo nie miałam takich mdłości z wymiotami, żadne zapachy mi nie przeszkadzały, tylko mi bolał brzuch. Pojechałam na pogotowie, mojemu maleństwu nic się nie działo. Teraz jestem w 20 tygodniu i jest ok. Każda kobieta jest inna i każda ciążę inaczej przechodzi. Myśl pozytywnie

Gość gość
zawsze możesz zrobić bete i zobaczy wskazniki będą odpowiadały wiekowi ciazy

Gość gosciówa111
ja tez poronilam i po kilku miesiacach znow zaszlam,obecnie jestem w 11 tygodniu i jest ok,wiem co czujesz tez na poczatku balam sie ze znow poronie ale zaczelam myslec pozytywnie i slyszalam ze po pierwszym poronieniu wiekszosc kobiet zachodzi w prawidlowo rozwijajaca sie ciaze,kazda z nas ma inne objawy wiec nie martw sie,pozdrawiam:)

Gość gość
Jesli boisz sie ze cos nie tak to zrob bete dwa razy w krotkm odstepie czasu, mysle ze jesli bola Cie piersi to jest ok, lub poprostu umow sie wczesniej do lekarza,powodzenia