Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego on ode mnie chce

Polecane posty

Gość gość

hej pisałam tutaj kiedyś i postanowiłam kolejny raz zapytać o Wasze opinie :) Spotykłam sie z facetem ok 2msc było ok, zawsze on proponował spotkania nagle po ostatnim propozycji brak ..., zrozumialabym to bez problemu roznie w zyciu bywa.., drogi się rozchodza i jest ok :) jednak gosc caly czas do mnie pisze ....... po co? co chce tym zyskac? Chce mnie miec w rezerwie? Nie chce zamykac calkiem drzzwi? Nie lubie takich zabaw i zapytałam wczoraj czy juz sie nie spotykamy tylko piszemy na co on mi ze ma duzo spraw ale za jakis tydzien powinno sie unormowac...... Co mam o tym myslec? Co on tym chce osiagnac? Po co codziennie do mnie pisze? Jak myslicie? Z gory dzieki za odpowiedzi! Milego dnia!

Gość gość
Moze ma duzo spraw. :) Nie czytaj glupot na kafaterii, bzdurnych poradnikow. Przyjmuj zycie takie jakie jest. Jesli on nie robi Ci krzywdy to pisz z nim, co Ci szkodzi:)

Gość gość
może faktycznie ma jakieś sprawy, nie każdy musi zaraz kombinować

Gość gość
Bo sluchaj zawsze mozesz znalezc sobie problem. Np jak wedlug Ciebie za rzadko bedzie chcial sie spotykac. Nie czytaj tylko bzdurnych poradnikow. Tzn czytac mozesz, ale nie bierz tego sobie do serca. Czytaj to jak basnie andersena;) Taka moja rada.

Gość gość
Chce mnie miec w rezerwie? Nie chce zamykac calkiem drzzwi? A co w tym zlego, ze nie chce zamykac drzwi? Rezerwa... bardzo popularne slowo plus kolo zapasowe. Co mam o tym myslec? Co on tym chce osiagnac? Po co codziennie do mnie pisze? Najprawdopodobniej Cie lubi i lubi z Toba pisac, ale aktualnie nie chce lub nie moze sie spotykac.

Gość gość
dzięki za wszystkie odpowiedzi :) powiem szczerze, ze nie spodziewałam się odpowiedzi w tą stronę wrecz odwrotnie... cóz nie mam juz naście lat swoje w zyciu przezylam moze dlatego ciezko mi wierzyc w to co ktos pisze i szukam drugiego dna... Niemniej jednak Wasze odpowiedzi zaskoczyły mnie i moze faktycznie tak jest skoro ktos patrzac z boku tak pisze :) Czas pokaze co bedzie dalej. Pozdrawiam

Gość gość
jestescie w zwiazku?

Gość gość
Nie nie jestesmy, spotykamy sie jak dwoje ludzi, ktorych chce sie spotykac i spedzac czas wspolnie przynajmniej do tej pory tak bylo...by byc w zwiazku trzeba czlowieka poznac ;)

Gość gość
To tymbardziej nie przekreslaj znajomosci przez wlasne domysly, poskojnie, powoli... Nie od razu Rzym zbudowano.

Gość gość
Dzieki :) pierwszy raz pozytywnie nastawiliscie mnie :))

Gość gość
Nie mysl schematycznie. Lazdy zasluguje na szanse. Jak powiedzial, ze nie ma czasu to nie dopisuj historii, ze ma Cie w d***e. Spokojnie ;) Nawet jak cos pojdzie nie tak to przynajmniej nie bedziesz pluc sobie w brode, ze na wstepie przez domysly cos przekreslilas. ;)

Gość gość
:) jedyny problem to zbyt emocjonalne podchodzenie do spraw jakby mozna sie tego wyzbyc bylo by super!! :D