Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POWIEDZCIE mi czy dużo wydałam

Polecane posty

Gość gość
moim zdaniem wydałąs mało, ja osttanio wydałam 250 zł na dwa golfy. Też sie martwiłam, że za dużo wydałam ,alestawiam na lepsze jakosciowo ubrania, aby dłuzej mi słuzyły, wiec predzej czy pozniej ozancza to oszczednosc, poniewaz za rok nie musz ejuz kupowac golfów na zime. uwaazam ze ciuchy ze straganow odejmuja urode i szybko sie niszcza, bo sa slabe jakosciow, ale nie ebde ukrywac ze czesto sie tam ubieram , poniewaz nie stac mnie ciagle na drozsze ubrania, ale jak wiem,z emoge to kupouje drozsze

Gość gość
Nie wiem jak moglas kupic tyle rzeczy mieszczac sie w tej cenie szok. Nigdy w zyciu u chinczyka nie bylam, po ile oni maja te buty??? Ostatni moj zakup to klasyczna sukienka olowkowa, za ktoa dalam 318zl. Niestety jestem pzy kosci i nosze ozmia 44, wiec w wiekszosci sieciowek nic na mnie nie wchodzi, stad musze wybieac te dozsze sklepy. Ale widze czasem na straganach, na ulicach naprawde fajne ubrania za grosze, jak ktos jest szczuply, to moze sie ubac fanie za grosze.

Gość gość
Ja tez kupuje u Chinczyka po targach itd. i wcale sie nie wstydze innych poprostu nie stac na kupno drogich ubran,butow itd. Duzo rzeczy kupilas i nie duzo dalas :) tez sie na takie zakupy wybieram :)