Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie_społeczne1

Blog modowy

Polecane posty

Gość pytanie_społeczne1

Co sądzicie o blogach? Chciałabym się dowiedzieć, co Wy sądzicie na temat blogów modowych i szafiarek, dziewczyn które je tworzą? Ja uważam, że to całkiem niezły pomysł, zajęcie, a także (a nawet przede wszystkim) pasja tych dziewczyn- jestem za! : ))

Gość gość
Blogi nie przekonują mnie, ale jeżeli ktoś takiego tworzy i daje mu to satysfakcje to ok.

Gość gość
Ja mam zamiar założyć modowego bloga ;D

Gość gość
niech robią co chcą skoro im to sprawia radość to czemu nie

Gość florencetta0beauty
Temat w którym mogę się wypowiedzieć : ) Jestem szafiarką od ponad roku. Według mnie prowadzenia takiego bloga przynosi sam plusy. Po pierwsze i najważniejsze człowiek ma pasję i robi to dla kogoś- co jest bardzo dobrym działaniem. Po drugie zdarza się, że taki blog zostanie wyróżniony- co dla szafiarki jest niesamowitym szczęściem. Ja jestem jak najbardziej ZA ! Zresztą może ktoś z forum zna mojego bloga. Ma wiele odsłon, więc myślę, że dość popularny- co mnie bardzo cieszy i za co dziękuję.

Gość gość
Sporo jest fajnych ale większość takich blogów jest żałosnych. Zbyt wymyślne kreacje, kiepskie zdjęcia beznadziejnej jakości (mając takiego bloga powinno się zainwestować w porządny sprzęt), idiotyczne naśladowanie póz i min modelek, masa reklam, żenujące. Mało jest wartościowych, modowych blogów, większość jest prowadzonych przez dziewczyny, które po prostu lubią się ładnie ubrać i chcą pokazać swoje stroje, które niczym nie odbiegają od strojów reszty.

Gość gość
Ja od dłuższego czasu czytam pewnego bloga, którego prowadzi młoda studentka. Opisuje ona tam nie tylko świat mody, ale także niektóre zdarzenia z jej życia osobistego i wychodzi z tego całkiem niezła mieszkanka :)

Jak ktos uważa, że temat mody jest na tyle wazny społecznie żeby truc d**e innym to jego sprawa.ja osobiscie miałem kilka razy nieszczęście natknąć się na takie blogi i uważam, że to żenada albo zabawa dla gimnazjalistek

Gość gość
polecam bloga niemodne polki, cała prawda o modowych blogerkach.

Gość gość
Ciezko jst nzaleźć naprawdę dobre blogi modowe. Wiele z nich mówi by mówić, nie zastanawiając się nad tym co robią. Ja osobiście, dobrze oceniam blog https://czas-odnowy.pl/blog/