Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ustepujecie miejsca starszym albo w ciazy jak macie grype

Polecane posty

Gość gość

W koncu starosc i ciaza to nie choroba! Pytam bo jade do domu i jest tlok,a ja siedze i stare babki sie na mnie zawistnie patrza,mimo ze kaszle

Gość gość
raczej ustępuję, chyba że wiązałoby się to z mozolnym wyłażeniem i deptaniem nóg innym pasażerom. swoją drogą, ostatnio jechałam busem, ścisk i tłok, a babki na trasie dalej się pchają do środka, a widza że nie ma miejsca, a potem stoi taka nad tobą i gdera, ze co to za niewychowana młodzież. to było chyba m.in. do mnie, a wtedy byłam faktycznie mocno chora i nie wstałam i całe 40 minut wrogo na mnie spoglądała :D mogłą poczekać 15 minut na następny

Gość gość
Kinga, w sumie ja też tak robię (ja to ten gość co drugi pisał)

Gość gość
Brak nogi to też nie choroba, ale siedźcie dalej i woźcie się po mieście roznosząc swoją broń biologiczną.

zwykle ustępuję. co to w ogóle za farmazon, że 'starość i ciaza to nie choroba'. dziadków nie macie? matek pewnie tez nie i wyloniliscie sie z piany morskiej. niektórzy chyba mysla, że sa sami na świecie.

Gość Emilka233333
nie. jak się słabo czuję to nie ustępuję

Gość Emilka233333
a na dłuższych trasach to w ogóle nie ustępuje np w busie jak jadę godzinę. nie mogę długo stac i tyle...w autobusach na krótkich trasach byłabym w stanie ustąpić jeśli sama nie byłabym chora itd

Gość gość
byłam w ciazy i wiem że jak się ma duży brzuch i nie tylko to w autobusowym tłoku robiło mi sie słabo, poprostu ustępuje tym z brzuchem bo po co ma zasłabnąc, z dzieckiem na ręku też jest ciężko bo autobus szarpie i można łatwo stracic równowage zresztą jak dziecko jest małe i stoi to tez trudno zadbać o siebie i dziecko żeby się nie przewrócić jak autobus przyhamuje, a jeżeli chodzi o starych to nie wiem bo nie przeżyłam ale w*****a mnie ich roszczeniowa postawa na siedzenie, kiedyś dziad stanął nademną i wyginała brzuchem a śmerdział alkoholem i tak się nademn ą uwieśił że wreszczie zapytałam czy chce usiąść a dzidzisko a ty gówniaro jeszcze się pytasz? i strasznie żałuje że ustąpiłam potem były potyczki słowne że jak ma siłe pić to tez ma siłe stać, to dziad do mnie że ja też śmierdze ale nie alkoholem tylko brudem wyobrażacie sobie, ja mu miejsce ustąpiłam a on mnie jeszcze obrażał, więc jeżeli chodzi o staruchy to żadko się zdaża ten dobry włąściwy więc w tym względzie mam dylemat

Gość gość
jak jestem chora to nie wychodzę z domu i nie zarażam ludzi w autobusie

No właśnie ja też byłam w ciąży i stąd wiem, że to ani nie choroba, ani nie taki ciężar jak sie wydaje :) więc proszę mi tu nie ściemniać :p I tak, wiem że kazdy może sobie być w ciąży, ale NIEKTÓRE osoby ZAWSZE mają cieżej i im sie należy :p

Gość Ali G
Starszej kobiecie nigdy, za bardzo mi babska za skóre zaszły. Kobiecie w ciąży zawsze nawet jak to 16latka.

Gość gość
Dawno temu kiedy korzystałam z mpk i widywałam ciężarne lub dzieciate, to mnie zastanawiało, jak można być tak bezmyślnym, aby 'fundować' sobie dzieciaka, nie mając przy tym własnego samochodu??

Gość taka sobie jedna ona jakas tam
a po kim widzicie ze sie slabo czuje? tego tak nie widac:O ja po oddaniu krwi i jak jestem chorra to nie ustepuje!!!!!!!!!