Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy faceci wracaja

Polecane posty

Gość gość

czy do ktorejs z was wrocil facet kiedy to on sam was zostawil ?

Gość Kinky Ostrowski
xD xD kurffa :D jaki durny temat :D

Gość gość
czemu durny?? malo tu durnych tematow?? a o to nie wolno zapytac gimbusie?

Gość frruuuuu
tak przewaznie do zon i dzieci a w luznych zwiazkach zdarza sie ale i tak nie pozostaja na dluzej bo caly czas inne neci i kreci a rodzina to juz inne podejscie obowiazek alimenty klopoty itede

Gość gość
jeżeli kocha-to wróci, NIE-jeżeli kocha, to nie odejdzie. Pytanie, dlaczego odszedł....bo miał trudny okres w życiu, chciał się zastanowić, odszedł do innej , odszedł, bo był chory i nie chciał, abys na to patrzyła.............Odejście jednej osoby ze związku powoduje, że nie można wrócić, do tego, co było, można budować całkiem nową relację, ale nie mozna wrócić do tego, co było przed odejściem, ale to wymaga czasu, czasem sprzyjających okoliczności losu. Żaden dobry , uczciwy człowiek nie opuszcza ot tak drogiej mu osoby , po to , żebym do niej za jakiś czas wrócić, po prostu z nią jest, i tyle.Jeżeli dcyduje się na odejście .....to raczej odchodzi na zawsze nie podejmuje takiej decyzji pochopnie. Tak robią tylko egości myślący wyłacznie o własnym tyłku- spróbuję z inną , nie wyszło mi.....woow, wracam do tej pierwszy, bo w sumie nie było najgorzej.

Gość gość
Mąż mojej siostry opuścił ją , bo inna kobieta miała być z nim w ciąży. Ta inna była pół roku po ślubie ze swoim mężem. Wielka miłość, efekt 2 rozbite małżeństwa, 2 zdradzonych i ciepiących małzonków zakochanych. Po rozwodzie z siostrą ślub z tą inną kobietą, a po 3 latach -potrzebne były badania genetyczne / NIE BĘDĘ PISAC PO CO , BO TO NIR MA NIĆ DO RZECZY/ - i co się okazało - NIE ON JEST OJCEM. Podejrzenie ojcostwa padło oczywiście na męża rogacza, A TU NIESPODZIANKA- ON TEŻ NIE JEST OJCEM. Swoje szwagrowi, którem z POWROTEM POKOCHAŁ MOJA SIOTRĘ I CHCIAŁ WRÓCIĆ, gratuluję.......Czasami chcą wrócić, ale......nie mają juz do czego. ODEJŚCIE COŚ NISZCZY.NA ZAWSZE!!!!!!

Gość gość
minely dwa tygodnie, odszedl bo stwierdzil ze do siebie nie pasujemy,ze nie kocha.KOCHAL ale nie kocha juz, nie chce robic sobie zludnych nadzieji, ale dla mnie to niewiarygodne, bo dzien predzej mowil co innego, cos jest nie tak

Gość gość
wracaja i znowu odchodza :-)

Gość gość
Wiesz co, ode mnie po 13 latach też 2 tygodnie temu odszedł facet, pierwsza i tak naprawdę jedyna miłość mojego życia, i pierwszy i jedyny facet w moim zyciu / byłam dziewicą/, przez te wszystkie lata był przy mnie na dobre i na złe, zgadywał życzenia, dbał o mnie, troszczył sie o mnie, nigdy niczego nie chciał, mówił, ze jestem najlepszym, co mu się w zyciu przytrafiło. Miał problemy w firmie, w ktorej pracował, w kwietniu otworzył swoja nową działaność gospodarczą, cięzko pracował, w lipcu przyjechał do mnie / nie mieszkalismy razem - on nie chciał, nie chciał tez nigdy slubu, bo to sprzeczne z jego zasadami/ i z radością w oczach wręczył mi piekną złotą branzoletke , mówiąc , kwiatuszku, nie miałem juz tak dawno pięniędzy, aby ci coś kupić, a w tym miesiącu zarobiłem tyle, że mogłem ten prezent kupić. To był bardzo zobowiązujący prezent, ja raczej takich rzeczy nie przyjmuję, ale wydawało mi się , że od niego moge go przyjąc, a odmawiając sprawię mu przykrość. Jeszcze w lipcu mnie dotykał. I co - we wrzesniu wyjechałam z koleżankami na urlop - zadzwoniłam do niego, a on się wkurzył -"bo Kasię zdenerwowałam"- dowiedziałam się, że od kilku lat mieszka z Kasią, KTÓRĄ KOCHA i KTÓRA JEST DLA NIEGO OPARCIEM, a mi o tym nie powiedział i nie zerwał ze mną znajomości, bo BYŁO MU GŁUPIO!!!!!!! Teraz milczy. Co ja czułam i czuję!!!! Gdy wróciłam zaczęłam, podejrzewam, że od tej jego Pani/Panienki, nie wiem i nie chce wiedzieć, kto to jest , dostawać telefony, na których nagrany na sekretarce kobiecy głos mówił; " good bye". Zdaje się, że Panienka mu sie do telefonu dobrała. Powiedziałam mu o tym, grożąc, że jeżeli się to powtórzy, to zawiadomię Policję. Mój swiat się zawalił, ja nic nie rozumiem, nikogo nie mam,praktycznie rzadnej rodziny poza matką staruszką, to był najbliższy na świecie mi człowiek, nic nie rozumiem.

Gość gość
raczej rzadko wracają, jeśli do żon to tylko tacy, których żony wyganiają kiedy dowiadują się o zdradzie męża jeśli facet się zakocha I sam odejdzie, to chocby kobita stawala na glowie to on nie wroci

Gość gość
przykro mi ,ze po takm czasie ja nie mam tez nikogo i mi ciezko..a ten 'moj'' nie ma innej wiem,to ...zbyt wiele mamy wspolnych znJOMYCH, nawet nie mialby kiedy..po prostu powiedzial mi , ze sie pomylil i to nie jest to..mimo, ze sam tyle zabiegal itd...do ostatniej chwili nie dal tego po sobie poznac... dlatego mnie to tak dziwi

Gość gość
up