Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł który lubi wypić herbatę

Jaka herbata na jesień

Polecane posty

Witam wszystkich, możecie mi polecić najlepszą herbatę na jesienną pogodę. Znajomi polecają mi herbatę zieloną z imbirem. Ale lepiej jest kupić gotową herbatę zieloną z imbirem, czy kupić herbatę zieloną luzem i do tego kupić imbir? Co zdrowsze? Pozdrawiam wszystkich Pawełek, który lubi wypić :) herbatę oczywiście!

Gość gość
czerwona z grejfrutem czerwona z jasminem zwykła tetley z owocami do wyboru do koloru

Dzięki za odpowiedź. Dziewczyna zrobiła mi właśnie herbatę zieloną z sokiem malinowym, cytryną i miodem. Powiedziałem, że może ale po szantażu, że już nigdy mi już nie zrobi, zmieniłem zdanie, że jest pyszna. Ale tak naprawę jest bardzo smaczna. Na necie znalazłem herbatę zieloną z imbirem i cytryną - producent Malwa Tea http://malwatea.com/pl/herbaty/finezja-orientu/164-zielona-z-imbirem-i-cytryn.html Ktoś zna tą herbatę?

Gość gość
kolega z pracy dziś zaparzył mi czraną ze skórką z pomaranczy całkiem dobra na dobre samopoczucie jeszcze kawał opowiedział ale wracajac mocna czarna ze skórka z pomaranczy była ok

Gość gość
Kup sobie imbir (można zamrozić) i cytrynę (a jeszcze lepiej trawę cytrynową do tego), i będziesz miała o wiele lepszy smak i aromat niż z tych "herbatek". I będzie zdrowiej.

Gość YvanjaSiborova
Kasztan - Zyskują włosy Twoje odcien ciepla czekolada Z Szałwią - Na biust wyszczuplenie Z cynamonem - Poczekaj na słońce, piegi wychodzą Z gałką muszkatołową - Na głowy bolenie, Miód i cytryna - Rozgrzewa, nadaje świetlisty połysk wlosom blond od/do rudego

Gość Aniela8473
Polecam owocowe herbaty, ponieważ w te ponure wieczory cudnie przypominają smak lata:) "Owocowy Relaks" jest na przykład takę herbatką. Idealna, pyszna i pięknie pachnie. Znajdują się w niej same owoce a nie sztuczne barwniki tak więc jest pełna witamin:)

Gość gość
herbata zielona wychładza organizm , ja lubię owocowe