Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaddddddaaaaa

Przed chwila wzielam ESCAPELLE

Polecane posty

Gość aaaaddddddaaaaa

Hej, pol godziny temu zazylam Escapelle, czy jest tu ktor kto to bral? Kiedy tabletka zaczyna dzialac tzn kiedy moga pojawic sie jakies mdlosci , bole glowy itd bo z tego co czytalam moga sie pojawic. Tabletke wzialam 15 godzin PO.

Gość gość
pamiętaj, żeby i tak zrobić test ciążowy 2 tyg po stosunku. Różne rzeczy się zdarzają...

Gość aaaaddddddaaaaa
Wiem wiem, mam nadzieje , ze tabletka zadziala.

Gość kamilka76574
Ja bralam escapelle 2 miesiace temu i naszczescie zadzialala nic mi sie nie dzialo nawet nie bylo mi niedobrze takze chyba to zalezy od organizmu przede wszystkim nie stresuj sie ciaza i nie wmawiaj sobie bo to glowny powod tych wszystkich objawow po 15 godzinach powinna zadzialac ale tak jak napisal ktos wyzej rozne rzeczy sie zdarzaja trzymam kciuki pozdrawiam

Gość gość
Ja wymiotowalam i musialam isc po 2 tabletke takze zacisnij gardlo i staraj nsie hamowac wymioty jesli wystapia...

Gość gość
Aha i nie panikuj jak bedziesz miala silne bole brzucha . Ja spanikowalam i bol sie nasilal takze relaks relaks relaks :)

Gość gość
mes o tym nawijal :D

Gość aaaaddddddaaaaa
A kiedy moga zaczac pojawiac sie te wszystkie bolesci ?

Gość justa9876544
Ja bralam i nie pamietam zeby specjalnie mnie cos bolalo poza lekkim plamieniem.

Gość gość
Ha ha ha tez dzisiaj wlasnie wzielam rano i nic mi sie nie dzieje :D

Gość anulka 9333
Dobrze ze wzielas wieczorem. Mi lekarz powiedzial ze najlepiej wieczorem polozyc sie spac . Przez sen raczej nie poczujesz ze Cie cos boli no chyba ze obudzi Cie nagly wymiot w buzi hehe

Gość gość
To chyba jakies fatum dzis tez mi pekla gumka je*bane durexy

Gość gość
a nie mozecie sie pieprz yc w dni nieplodne? pi zdy je ba ne

Gość gość
A co myslicie o facetach ktorzy namawiaja swoje kobiety do wziecia tabletki... nieodpowiedzialne niedojrzale gnoje walic sie umieja ale konsekwencji poniesc to juz nie. Strachliwe parowy. Byle by wlozyc i najlepiej nie zalac a pozniej kobiety musza zrec taka dawke hormonow i cierpiec przez kolejne dni a nawet miesiace.

Gość aaaaddddddaaaaa
Ja mam dni nieplodne , ale chyba lepiej sie zabezpieczyc, roznie bywa.

Gość gość
Nikt tu sie nie pieprzy. Sorry ale ja sie kocham ze swoim facetem , a stwierdzenia pi*zdy jeb*ane kieruj pod swoj adres dzieciaku

Gość gość
A ja zawsze pieprze sobie jajecznice wtedy jest smaczniejsza :D

Gość aaaaaadddddaaaaa
No i nie mialam zadnych skutkow ubocznych. Nie boli mnie brzuch nie czuje zmeczenia nie boli mnie glowa kompletnie nic czy to znaczy ze tabletka nie zadzialala ? I czy jesli ide dzis na impreze moge sie napic ? Tabletke wzielam o 19 wczoraj, pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i chcialabym aby ktos kto byl w takiej sytuacji moze mi cos doradzic.

Gość pół roku temu
wzięłam escapelle około 5 godz po stosunku. dziś kończę 6 miesiąc. ciąży. także uważaj, bo jest bardzo dużo takich przypadków. ta tabletka wcale nie jest taka dobra!!! parę lat temu wzięłam postinor (to było jak escapelle tylko 2 tabletki) 12 godzin po stosunku i ciązy nie było. także wszystko zależy!!!!!!!!!!!!!!!!!! w obydwu przypadkach pękła guma:O z tym, że w ostatnio miałam dni płodne a pierwszy raz niepłodne. mój wniosek: jak masz dni płodne to będziesz w ciąży tak czy siak

Gość kto z was ma
mi nic nie bylo