Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Kilka przemyśleń na temat kobiet

Polecane posty

Gość gość
Ja tam nie mam nic przeciwko tej szczerości i w zamian chętnie dzielę się swoją:)

Gość lulka4
bsa psychopactwem mi to jedzie.nienawidzicie kobiet ale tak chetnie o nich gadacie,chore.dajcie juz spokoj i idzcie spac dzieciaki

lulka4-popęd robi swoje, wkuriwające jest fakt że jesteście szmatami i sukami.

Gość gość
oj straszne jest to a jednocześnie żałosne jacy faceci tu piszą. Czasem by się chciało coś napisać, ot tak pogadać na rożne tematy, a tu takie coś....

Gość 220
Dlaczego, więc nie piszesz?

Gość witammm
Mogłabym się wypowiedzieć w kwestii JKM, socjalizmu, komunizmu, ale po tym jak tu ktoś ocenił kobiety, nie zamierzam zabierać głosu. Polecam najpierw poszerzyć swoje wąskie myślenie, a potem szukać rozmówców lub towarzyszki życia. Z takim poniżającym podejściem, nie dziwię się, że nie potrafisz dłużej zainteresować sobą kobiet, bo one to łatwo wyłapują. Nie są takie głupie jak Ci się wydaje. Po co miałyby wiązać się z mizoginistą? Serio polecam terapię, samemu ciężko się zmienić. Do starości będziesz tak psioczył na "wszystkie" kobiety? Nie szkoda Ci życia i nerwów? v P.S. To, że ktoś przeżył zawód, bo zaczęliście pisać nie na temat nie znaczy, że jest głupi i myśli tylko o paznokciach. Jak chcecie rozmawiać o polityce to uczciwiej jest po prostu założyć osobny temat i nie robić bałaganu. Nie dorabiajcie sobie do tego teorii, której się we wszystkim doszukujecie. Każdy widzi, to co chce widzieć. Pozdro

Gość CALEZYCIEZWARIATAMI
A Ja tam sie uważam za fajna babke moze nie mam cyckow jak balony ust jak Jolie d**y jak murzynska tancerka włosow jak mała syrenka ale uważam ze mam jaja! I

Gość gość
po co kupować jedzenie skoro wszyscy to robią nawet brzydcy i biedni?zawracanie głowy,co to za logika :-)?jak serce Ci zatęskni za miłością to też w to wejdziesz albo za czymś innym jak zatęsknisz hmm

Znam lepsze i bardziej adekwatne powiedzenie,nie trzeba kupować browaru,by piwa się napić.Niemniej czasem jedno piwo to mało.

Nie przesadzajcie, można pogadać na temat kobiet też tutaj z facetami. Ja uważam, że kobiety są trochę inne, ale nie ma co tu komuś uwłaczać. To dobrze, że są inne, bo dla tego na nie lecimy. Podryw uważam nie jest taki trudny, tylko trzeba nad sobą pracować. Pewność siebie, uśmiech i umiejętność rozmowy z kobietami, zachowania. Można to też wyćwiczyć, zdobyć doświadczenie.

Gość nullus
Trochę inne to mało powiedziane. Nie wszystkie ale znaczna część daje się zwieść lewackiemu feminizmowi. A dla feministka nie jest kobietą.

"Każda potwora znajdzie swego amatora" bo to jest tak każdy pragnie być kochany w sensie mieć kogoś na kogo można liczyć z kim sie kłócić, płakać,śmiać i dzielić troski smutki i radości dlatego ludzie sie wiążą! Przecież nie jesteśmy pustelnikami ,życie stadne mamy we krwi! Spoglądając na to z innej strony co bedzie z Nami na starość, szczęśliwa i zżyta rodzina to jest wartość w życiu bezcenna !

Gość gość
Dziś nie ma prawdziwych kobiet!

Gość gość
gość Dziś nie ma prawdziwych kobiet! --------- ostatnia prawdziwa jednostka jest twoja stara, koniobijco :D tak a propos, possales juz dzisiaj jej cyce? :D

Gość taki jeden facet 1984
BSA masz strasznie wypaczone spojrzenie na temat kobiet same negatywy widzisz Jak Ciebie czytam to przypominaja mi sie rozmowy o kobietach w podstawówce czy tam początek liceum ..takie szczeniackie podejscie w stylu kobieta=cycki

Gość Alicja Donnkova
a jakie on ma mieć zdanie na temat kobiet, skoro kobiety zna tylko z kafeterii? :D to upośledzony psychicznie i społecznie chłopiec, który w realu nawet do laski nie zagada, a jedyne, co mu zostaje, to pisać tu jakieś farmazony.

Gość Fema e
Kobiety dla prawiczków to jak UFO

Żelku, skoro twierdzisz że jestem upośledzony, to czemu jestem szęśliwy w życiu i czemu ty jesteś sama, skoro ty nie jesteś upośledzona i czemu dałaś się w******ć tak łatwo na tanie słówka, skoro to ja jestem upośledzony twoim zdaniem.Do tego czemu wiele żonatych facetów ma dość małżeństwa i swojej rodzinki...

Gość gość
Zabawna logika. A taka prawdziwa logika mówi, że skoro każde zero może mieć laskę, brzydką, ale zawsze, to nie-zero powinno mieć do siebie kolejkę fajnych lasek. Czy to, że margines społeczny raczy się alkoholem oznacza, że ludzie, którzy są, jak to się teraz zabawnie mówi, 'na poziomie' go nie piją? Nie, to oznacza, że piją Chardonnay, a nie 'Leśny Dzban'.

Gość gość
BSA ty to jesteś sadysta :D

Gość hejter nr 1
a ten znow blyszczec przyszedl :O brokatem sie wysmaruj,lepszy efekt bedzie :O