Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o mleko wazne dla mnie

Polecane posty

Gość gość

Cora jest na piersi, ma 14 miesiecy. Nie moze zwyklego mm ni krowiego - alergia. Nie umie pic z butli, pije tylko wode z kubeczka. Pepti tym bardziej nie tknie... jak ja przestawic i co dac? Kozie? Owsiane?

Gość gość 21 32 17
a trudno umówić się na wizytę do pediatry?

Gość gość
Odstawienie wyszlo nagle bo mam zab do leczenia kanalowego a z wizyty u pediatry za kazdym razem cos przywleklismy, wiec... trudno :/

No to co za problem? Przecież córka powinna już jeść normalne posiłki, więc nic jej nie będzie jak kilka dni nie wypije mleka. Lecz ząb, ściągaj pokarm i wróć do karmienia jeśli chcesz, ale ja sobie nie wyobrażam w 14 mc...

Gość gość
nie mozna karmic cycem jak siee leczy zab??w szoku jestem krmilam core 21 mscy i leczylam zeby

Gość gość
teraz karmie druga czwarty msc i wybieram sie do dentysty

Pewnie znieczulenia nie wolno. Z leków prawie nic nie wolno:-\ Bolą mnie plecy, chciałam czymś posmarować, ale wszędzie czytam że nie mogę. Szczęśliwie jeszcze tylko trochę - z końcem 4 mca koniec kp.

Gość gość
a kto ci każe iść z dzieckiem, ja jak się umawiałam w takich sprawach to owszem umawiałam syna ale szłam sama...

Gość wifigdańsk
no wlasnie tez jestem ciekawa jak to jest z dentystą przy kp. ? mozna wziać znieczulenie w dziąsło? ja w sumie tez powinnam isc do dentysty a karmię i się tak zastanawiam czy teraz isc czy potem.tzn-ostatnio zrobilam sobie wszystkie zęby ale podejrzewam ze w tej chwili juz by się przydało.

Gość gość
mi dentysta chcial dac znieczulenie, jak powiedzialam ze karmie stwierdzil ze ma takie co moge wziasc, w ranach wlasnej obawy nie skorzystalam, wttrzymalam bez ale kanalowo to troche ciezko, jesli pije z kubeczka to moze sciagnij pokarm na kilka godzin zeby starczylo i podaj z kubka

Gość wifigdańsk
no kanałowo to musi byc znieczulenie. a czemu nie mozna ,mi wydaje się ze to nie zaszkodzi? przseciez to miejscowe.

Gość gość
Czeka mnie kanalowe leczenie a wiec co i z tym zwiazane to i zatrucie tego zeba bo sie nawet dotknac do niego nie mozna. Sciagalabym ale niestety moje piersi niepodatne na laktator, szybko trace pokarm... chcialam pokarmic gdzies do 1.5 roku. Ale juz mnie 5 dzien boli i nie przejdzie poki tego zeba nie zrobie...

Gość gość
co ty dziewczyno piszesz karmiac pierwsza corke chodzilam do dentysty dodam,ze bez znieczulenia nie usiadlabym na fotelu tylko mowilam swojej de3ntystce,ze karmie piersia. w drugiej ciazy tez chodzilam leczyc zeby i normalnie mnie znieczulala.

Gość gość
przeciez to tylko 3 h i mija znieczulenie przeciez i tak karmisz sredno co trzy h