Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaZarłoka

DZIECKO OBJADA SIĘ DO OPORU 9 LAT

Polecane posty

Gość MamaZarłoka

Mój Bartek (9 lat) mam z nim spory problem, i jako matka nie zebym zalowala mu jedzenia ALE, co tylko kupie od razu znika! Moje dizecko jest po prostu zarlokiem, zaczelo mnie to martwic od kiedy zorientowalam sie ze rundki do sklepu i z powrotem wykonuje srednio co 3 godziny - Bo tyle zajmuje mu aby wyjesc wszystko co kupie. Nie pomagaja prosby by nei jadl bo to na jutro do szkoly, czy na deser... Bartek nie jest gruby, rozwija sie prawidlowo ale co chwile slyszec 'mama zrob mi jesc' byle czym sie zadowoli a jak nie zorbie mu to wpad w histerie...Czy ktoras z was ma podobny problem, czy uporala sie z tym? Proszę pomóżcie.

Gość tamtaramtammmmmmmmmm
Tyle je i nie tyje kompletnie? A ma jakieś inne niepokojące objawy zdrowotne? Może ma nadczynność tarczycy albo tasiemca?? Albo zaczął już dojrzewać, wtedy dzieci z reguły dużo jedzą i trudno powiedzieć czy rzeczywiście On akurat je za dużo czy nie... Najlepiej skonsultuj się z lekarzem...

Gość gość
Zamiast do lekarza dziecko zabrać to na forum temat zakłada. :o

Gość gość
Uprawia jakiś sport? Pewnie wchodzi w okres dojrzewania to i więcej je....u młodych chlopakow to tragedia, jedza za 10:D;)