Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Electra123

Dziewczyny pomocy

Polecane posty

Gość Electra123

Dzisiaj dowiedziałam się, że mój chłopak utrzymuje regularny kontakt ze swoją była...Byli ze sobą 7 lat,Okropnie to przeżywam, nie mogę opanować łez:C Czuję się taka oszukana i zakompleksiona :CCCCCCCC

Gość Electra123
Oj i od razu lepiej:)

Gość Electra123
Tak się zastanawiam, może ja po prostu jestem tak przewrażliwiona? Ale jak tylko sobie pomyślę o tamtej to mnie psia krew zalewa!!://

Gość Electra123
Próbuję ale ciężko;x Jednak sprawdza się powiedzenie, że wszyscy są tacy sami. Chyba zostanę feministką.Albo zakonnicą.

No ale kurde próbuje pojąć jak?! Albo się kocha jedną albo drugą! Co ja mam zrobić teraz?;c Rozmawiałam z nim o tym i powiedział, że jest mu przykro, że mu stawiam ultimatum...I wybieram chamskie sposoby na skłócenie go z byłą o.o

Polska to jednak kraj buraków i ćwoków, nie można liczyć nawet na internetowe wsparcie.Eh no nic żegnam Cię w takim razie i nie wracaj więcej:)

Gość gość
jak Tobie to nie odpowiada a on nie chce zakończyć bo np czuje sie z nią związany to znajdz sobie wolnego emocjonalnie, przecież facetów jest pełno po co sie trzymac jednego jak żle się z nim czujesz,mozesz tez to wykorzystać i miec i jego i jakiegos milego przyjaciela zawsze to lepsze niż płakolenie

Gość gość
hehehe saluter nie moze swojej krowy rozplodowej sprzedac z rozpaczy sie bidok rozpil buhahahaha

Gość racuch
to proste jw. - trzeba myslec glowa a nie dooopa !