Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość MaleństwoMojeNadia

Nieuwaga

Polecane posty

Gość MaleństwoMojeNadia

Witam wszystkie panie:) Mam mały problem może dla nie których babek wyda się on śmieszny i uzna mnie za kompletna wariatkę ale czasem i to się zdarza... A więc do rzeczy, biorę tabletki vibin mini każda nowa tabletkę biorę w piątek bo tak wypadła mi miesiączka, przez moja nie uwagę (sama nie wiem jak do tego doszło) walnełam się przy tabletkach. Wygląda to tak. Została mi ostatnia tabletka przy drugim blistrze (wypada to w czwartek) i zamiast ja wziasc zaczęłam nowa w 3 trzecim blistrze gdzie powinnam wziasc ja dopiero w piątek. Mamy sobotę i zamiast wziasc 2 tabletkę muszę wziasc 3 f**k przez ta pomyłkę wariuje a ta pominiętą tabletkę zostawiłam i lecę dalej nie wiem czy mogę np wziasc ta pominiętą tabletkę dzisiaj. Pomóżcie nie wiem czy idą za tym jakieś konsekwencje? czy mam się dodatkowo zabezpieczać? Czy poprostu nie potrzebnie panikuje bo tylko okres mi się rozreguluje? Wiem napisałam trochę nie zrozumiale to wszystko przez to że w głowie się kłębi wiele pytań i nie wiem które ważniejsze he... Ale mam nadzieję że dacie kobietki radę to rozszyfrować. Proszę o szybką odp, z góry dziękuję:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować