Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grejpfrutowa

jak sie zmobilizowac

Polecane posty

Gość grejpfrutowa

Witam wszystkie odchudzaczki :) Chciałabym coś zrobić w kwestii mojej wagi ( chociaz bardziej zalezy mi na zmniejszeniu obwodu w pasie ;) ) ale nie wiem jak się mam zmotywować... Mam 170 cm wzrostu, ważę w ok 68 kg +/- 1 Może na pierwszy rzut oka nie jest to jakaś drastyczna waga, jednak chciałabym zrzucić kilka kg, a najlepiej kilkanaście cm. Problem jednak w tym że jakoś się nie mogę zebrać w sobie. Minusem jest że prowadzę siedzący tryb życia i na dodatek lubię słodkie.. Jakaś bardzo młoda też już nie jestem i wiem że jak się teraz " zapuszczę" to później będzie już tylko gorzej... Poradźcie coś! Nie wiem w sumie jak się do tego zabrać, jeżeli chodzi o jedzenie to jestem dość wybredna, więc z restrykcyjną dietą może być ciężko... Myślałam nawet żeby się wybrać do Gacy Nie mam parcia na jakieś szybkie chudnięcie, ale mogłabym zrzucić 8- 9 kg w jakieś kilka miesięcy, rok... czy to jest realne ?

Gość UlkaT
Restrykcyjnej diety nie polecam. Za to możesz iść do dietetyka, który ułoży ci rozsądny plan dietetyczny. To naprawdę dobre rozwiązanie. Ja sama jestem na takiej diecie i na razie udało mi się zrzucić 7 kilogramów. Do tego sporo ćwiczę w domu i łykam kapsułki wspomagające odchudzanie http://nutrina.pl/28,slimette.html . Mam jeszcze sporo do zrzucenia, dlatego postanowiłam się wesprzeć tabletkami.

Gość rysiaryszarda
jak najbardziej jesto to realne i dobrze,że nie masz parcia, bo na szybko nic nie zrobisz. najlepiej jak powoli zaczniesz wyrabiać dobre nawyki żywieniowe, myśleć co jesz o której godzinie i dlaczego, na pewno początkowo nie uda ci się utrzymać diety 1500kcal ale 1800 prędzej, ja korzystam ze strony mojanowafigura.pl, poczytaj tam artykuły o planowaniu posiłków, poza tym są tam jeszcze kalkulatory kaloryczne...mam nadzieję,że dzięki temu zyskasz trochę świadomości w tym temacie i zadbasz o swoje ciałko :) a jeśli chodzi o motywację to posłuchaj chodakowskiej :)

Gość Olcia Dubicka
Sama musisz poszukać swojego motywatora bo inaczej będzie bez sensu, zrób to dla siebie a nie dla innych. Mnie tego nauczyła panienka dla której zajmuję się maluchami poleciła preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je nabyć na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w mniejszej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego w miesiąc pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z potomkami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że preparaty zostały zbadane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co umieszcza ich w złym świetle. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila bezpieczeństwo