Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gonzo IV

Agresywna dziewczyna

Polecane posty

Gość Gonzo IV

Moja dziewczyna zachowuje się agresywnie w stosunku do innych ludzi szczególnie do innych dziewczyna jak jest w większej grupie żeby się popisać a najgorzej jest jak jesteśmy na imprezie i ona wypije i jej całkiem już odbija. Ostatnio miała podbite oko i wszyscy myślą że to ja jej to zrobiłem a to nie ja bo ja nie bije kobiet. Dodatkowo gryzie plastikowe przedmioty w stylu długopisów, zapalniczek, kabli itp. Czy ma to związek z jej zachowaniem? Co powinienem zrobić. Dziewczyna ma 19 lat.

Gość gość
Gratuluję wyboru...

Gość Gonzo IV
Jest bardzo ładna i wysportowana. Dziewczyna jest z małego miasteczka obok mojego miasta i ma trochę chamski charakter (oczywiście bez obrazy dla ludzi ze wsi bo znam wiele osób ze wsi które są kulturalne). Ogólnie to żeby się popisać przed innymi ona robi straszne głupoty i gada tez straszne głupoty itp.

Gość gość
Agresywne suczysko, takie sa najlepsze w łóżku ;)

Gość gość
kobiety dziś po za łóżkiem nic nie potrafią choć i tu są leniwe i wszystkiego wymagają od faceta

Gość wasz pejsaty tate
oddaj tą sukę mi na tresurę to zrobię z niej grzeczną dziewczynkę :classic_cool: 🖐️

Gość Gonzo IV
Widzę że nie potraficie mi pomóc w dodatku straszne chamstwo w komentarzach

bo tu pomóc się nie da. Wybrałeś sobie strasznie nerwową, agresywną osobę. Może powinna iść na jakąś terapię żeby nauczyć się nad sobą panować?

Gość gość
Wstyd się z taką pokazać w towarzystwie. Osobiście nie chciałbym z taką osobą budować związku.

Gość Wąsaty Janusz
Spierz jej dupsko paskiem albo kablem. Za każde takie zachowanie niech dostaje to po pewnym czasie stanie się grzeczną dziewczynką 🖐️

Gość gość
uważaj na nią bo jak tak dalej bedzie to skończysz ze straponem w d***e :o