Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona15573

prosze o pomoc krwawienia a owulacja

Polecane posty

Gość ona15573

Witam, bardzo proszę o pomoc, bo nie wiem juz co robić , i co myśleć, może zaczne od tego że na poczatku miesiaca bylam na usg,na którym lekarka zauważyla na prawym jajniku pęcherzyk w wielkosci 2,5 cm, - stwierdzila,ze to norma, dzieje sie tak w trakcie cyklu itd, - to był mój 10dc, poszlam na to usg z powodu bólu z prawej strony, - jajnika. Po badaniu usg wszystkie dolegliwosci wskazywały na owulacje, i jej zakonczenie się , . mineło 7 dni, zaczęłam krwawić, mieć do tego silne bóle podbrzusza, promieniujące na plecy, W czasie rzekomej owulacji , wspołzylam, nie wykluczałam zajscia w ciąze,do wczoraj. Pojechałam do szpitala, na początku pierwszym pytaniem było - czy mogę być w ciązy, po obejżeniu pierwszego zdjecia Usg, kolejne usg dopochwowe, - okazało się być dla mnie męczarnią, to był tak niesamowity ból, ze myslalam ze nie wytrzymam, na zdjeciu widoczne są jakies czarna plamka w macicy, na jednym ze zdjec ktore dostalam, jest jakby ślad, podłuzny bardziej biały od reszty miejsc na zdjeciu w macicy, .. i krwawienie jest nadal, oraz ból, lekarka jednak stwierdzila ze to coś z okresem napewno , iii okej, - dla mnie nie okej, nigdy nie miałam bóli przed okresem ani w trakcie, nigdy nie dostalam wpolowie cyklu miesiaczki, plus fakt , ze akurat tydzien temu, gdy wystapila owulacja się kochałam, wiec wszystko wydaje mi sie tu niedozeczne i bezsensu, .. nie umiem sie poprostu wyprostować, bo albo mnie zbiera na wymioty , albo całe podbrzusze boli. Proszę o pomoc, nie wiem juz jak to wszystko interpretować , może jest ktoś kto miał podobną sytuację. Bardzo prosze o odpowiedź,

Gość gość
I po prostu pozwoliłaś się tak zbyć? Dostałaś chociaż coś przeciwbólowego?

Gość ona16765
Taaa, ależ oczywiscie - Nospę, na ból brzucha, ... bo nie potrafiłam dojść do domu .... .. pozdrawiam szpital ginekologiczno połozniczy ;/ Ale nie odpuszczam, w poniedziałek znów wybieram się do innego lekarza, narazie krwawienie lekko ustaje, i .. ech, nie krakać.

Gość gość
mogłby jeszcze ktos cos poradzić ; ( ? , wczoraj po poludniu krawienie ustapilo, jest tylko sluz z domieszka krwi, ... temeratura po przebudzeniu , 37.1 , ... ale przeciez gdyby to bylo zagniezdzenie sie zarodka, wykrylo by cos w pierwszy dzien krwawienia na usg, prawda? ; /