Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Play internet

Polecane posty

Gość gość

Witajcie ! Mam pewnie pytanie czy ktoś z Was używa internetu z play 10 GB? Ja używam tego internetu prawie dwa lata i moja cierpliwość dobiegła końca.... Nie oglądam filmów, nie pobieram żadnych rzeczy, żeby tylko internet wytrzymał mi cały miesiąc, lecz i tak zawsze niby wykorzystuje ten internet z 12 dni przed końcem.... Chciałabym z niego zrezygnować, gdyż rok temu skończyła mi się umowa i nie wiem teraz czy wystarczy napisać pismo, że rezygnuje całkiem z internetu. Jak sądzicie? W play'u oczywiście nikt nie odbiera pod infolinią również....

Gość gość
Ściągnij sobie program "NetWorx" on "zlicza" ilość przesyłanych danych Ja tego używam i przynajmniej wiem ile danych już wykorzystałem, tu screen: http://files.tinypic.pl/i/00456/kvtzy3ezhj8v.jpg pamiętaj ze mając np 10gb transferu to liczy się go razem z danymi wysłanymi i razem z odebranymi spójrz na mój screen, np w marcu zużyłem łącznie 32,7GB

Gość gość
Ja mam taki internet, o którym piszesz, a raczej miałam - teraz mam 12 GB. Włączony jest cały dzień (nie codziennie, ale często). Filmy oglądam o ściągam - kilka miesięcznie, muzyki słucham często. Nie zdarzyło się, żebym przekroczyła limit.

Gość gość
zamiast "o ściągam" miało być "i ściągam" :-)