Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol gardla po oralu

Polecane posty

Gość gość

Czesc kobitki! Ale sobie gardlo zmasakrowalam 2 dni temu ;/ Pierwszy raz w zyciu wsadzilam calego penisa mojego faceta do ust - wczesniej robilam lody, jednak nie probowalam wsadzac calego penisa ust ;) Bylo super, pozniej on mi zrobil fenomenalna minetke i bylo extra ;) Dzien po tym nastapila masakra ;/ Moje gardlo zaczelo byc czerwone jak przy anginie, duzy ból :( Nie wiem co zrobilam zle w trakcie robienia tego loda - nic mnie wtedy nie bolalo;/ Plukam gardlo szałwia, kupilam sobie tabletki na gardlo i po 3 dniach juz jest ok, ale było nieciekawie :( Czy Wam tez zdarzyło sie podraznic gardlo przy orlau ?

Gość gość
Ja też po operacji miałam podrażnione gardło. Jakieś 3 dni diety płynnej i można znów się operować.:)

Gość młoda lekareczka
W takim razie zapraszam na badanie gardełka, do mojego gabinetu ;) dusiaczek7@onet.pl

Gość gość autorka
pisalam juz ze zaczerwienienie schodzi i jest ok ;) wiec wizyta bedzie zbedna - nie boj sie pani doktor moj facet na pewno mnie syfem nie zarazil.a to jest zwykle podraznienie. jak cos do oka wlatuje to tez jest podraznione, w moim przypadku penis pocieral o sciany gardla - stad ten bol i zaczerwienienie.

Gość młoda lekareczka
W porządku, ale jakby co to zapraszam :)

Gość gość
oj widze temat upadl ;p

Gość młoda lekareczka
Bo nikt nie chciał mnie badanego gardła :D

Gość lekarz1111
A ja zapraszam Panie do siebie :) piotr.lekarz@onet.pl