Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra ma 27 lat a nadal jest zbuntowaną metalówą

Polecane posty

Gość gość

nosi glany, jakies czarne kiecki, albo koszulki z logo zespołu :-o i lubi pic wódke i chodzić na jakies koncerty metalowe :-o i ma sporo znajomych nastolatków lubiących ta muzyke :-o czy to normalne? :-o i ma chorego psychicznie faceta co uważa sie za bojownika o pogańskośc polski i ma w domu kolekcje mieczy, takich prawdziwych do walki :-o

Gość a twoja siostra sie depiluje
czy owlosiona jest?

Gość Kinky Buddah
chooj cie to obchodzi co robi ze swoim zyciem jak jest szczesliwa

Gość gość
A Ozzy Ozborne i Mick Jagger to ile lat mają i co robią ? Trzeba być młodym duchem całe życie.

Moim zdaniem wszystko z nią OK. Ostatnio widziałem taką laskę koło 30 lat który wykonywała w samochodzie "headbanging" w rytm polskiego rocka, śpiewając coś "...i ja też chcę chora być !".

Gość gość
ja też taka jestem i co w tym złego,mam ubierać się na jedno kopyto bo taka moda?też mam tyle lat a zawsze proszą mnie od dowód w kiosku:-) nie zmienię się dla kogoś!chcę żyć po swojemu! nie będę matką polką gotującą obiadki bo ktoś tak chce.żyje po swojemu bo w tym kraju nie ma przyszłości.trzeba szaleć:-)

o, to prawie jak ja, tylko ja nie mam znajomych nastolatków (albo mam tylko o tym nie wiem) i nie piję wódki :D

Gość gość
:D :D :D Dodzia dobra na wszystko :D

Gość gość
Nie, nie jest normalna. Kobieta pod 30-stkę powinna mieć dorosłych znajomych, a nie spędzać czas z bandą gówniarzy z liceum. Wiele kobiet w jej wieku ma już normalne rodziny, pracę, a nie wóda, koncerty i jakiś chory psychicznie facet, który ją może zadźgać nożem.

a ja myślę, że autorka przesadziła. Jej siostra ma pewnie znajomych w swoim wieku, ale autorce się wydaje, że są młodsi.

Gość gość
Ma dziewczyna jakieś tam swoje hobby i to cię tak boli? Ja mam znajomą, która "nosi się" w stylu lat siedemdziesiątych, bo interesuje się tamtymi czasami i nic w tym złego, raczej jest przez to ciekawszą osobą.