Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słowa faceta

Polecane posty

Gość gość

Nie jest to moj facet, poki co choc on bardzo chce, ja nie wiem jeszcze, fragment rozmowy: - chcialbym jak najlepiej - jak najlepiej co? - jak najlepiej ci posluzyc...pomóc - w czym? - w czym sobie wymarzysz,pomyslisz i zeby to ci sie spelnilo... Jak to zrozumiec? Bo ja nie umiem chyba ...

Gość gość
wyglada na to ze chce byc u twojego boku, pomagac ci i BYC Z TOBA!!

Gość gość
o boziu :o jaka tępa ździra! ja bym taką od razu yebnął w kąt człowiek sie stara, nadskakuje jej jak Księżniczce, a tępa pała nic nie rozumie!

Gość gość
e tam, to taki sposób na kopulowanie

Gość gość
nie udaję głupie, po prostu to trochę zagmatwane... jaki sposob na kopulowanie?:)

Gość gość
- chciałbym jak najlepiej (pieścić twoje ciało...) - jak najlepiej co? - jak najlepiej ci posłużyć... pomóc (osiągnąć orgazm - doprowadze cie kootasem, palcami/dłońmi, językiem...) - w czym? - w czym sobie wymarzysz, pomyślisz i żeby to ci się spełniło (żebyś osiągnęła ze mną orgazm, jak sobie wymarzysz, może być nawet romantyczna sceneria, wino, łóżko obsypane płatkami róż, a potem ostre lecz zarazem czułe rżnięcie od tyłu aż do twojego wymarzonego orgazmu) Kobiety czy wy naprawde takie głupie jesteście i nie potraficie czytać między wierszami? on chce cie bzyknąć :)

Gość Kinky Buddah
:D jakieś pie**rd***olenie pod wpływem chwili emocji, infantylna gadanina z której nic nie wynika. Na początku każdy jest fajny i kreuje sie w oczach drugiej osoby na takiego jaki by chciał być, jak by chciał być postrzegany ale czas szybko zweryfikuje :)

Gość gość
no i dlatego wlasnie tutaj pytam:) dziekuję za odpowiedź mężczyzno:)

Gość Kinky Buddah
wiekszość kobiet łyka takie teksty :D a potem płacz ze książe okazał sie egoistą jak każdy człowiek, tylko nasilenie egoizmu zalezy od danej jednostki :P

Gość gość
kombinuje, czy uda mu się tym sposobem, zakopulować, nie używam, wulgaryzmów

Gość gość
a faceci lubia gdy dziewczyna sie ich slucha, spelnia ich zyczenia, zachcianki??

Gość gość
czyli zwykly bajer wedlug was?:)

Gość gość
to tlumaczenia sa dwa- chce seksu:) albo chce byc blisko?

Gość Kinky Buddah
nie bajer tylko pier***dolenie**** :D by włożyć Ci rękę do majtek 🖐️

Gość gość
nie każdy facet to palant, ale po co ryzykować :P bajeczki na początku każdy wali, a po paru miesiącach i tak wszystko wyłazi. nie bądź głupia i nie daj się nabrać na to słodkie p********ie. a w ogóle jak go nie chcesz, to nie kombinuj tylko się grzecznie pożegnaj i po kłopocie. takie wchodzenie w coś z braku laku, bo może, bo jeśli, bo coś tam, to bzdura. jak kogoś chcesz, to chcesz. od razu, z miejsca, na zawołanie. nie po czasie.

Gość gość
a po jakich slowach poznac czy chlopak chce po prostu byc czy chce "wlozyc reke do majtek"?

Gość gość
no wlasnie ja w takie bajeczki nie wierzę... a tutaj taka dziwna deklaracja i nie rozumiem tego..

Gość gość
" chcę Ci posłużyć, pomóc" ciekawe..

Gość Kinky Buddah
"a po jakich slowach poznac czy chlopak chce po prostu byc czy chce "wlozyc reke do majtek"?" Każdy chłopak chce włożyć rękę :D taki co chce byc z toba forever i taki co chce być z tobą ale przez chwilę :P Po słowach nie poznasz człowieka tylko po jego czynach ;)

Gość gość
a jak chlopak lubi rozkazywac i chce zeby sie jego sluchalo to co znaczy?

Gość gość
hehhe dokladnie:) ja nie mam nic przeciwko bo tez bym mu chetnie wlozyla reke do slipek;-) ale teraz mi chodzi konkretnie o te slowa powyzej!!!

Gość gość
no wlasnie mi sie tez tak to skojarzylo, z takim facetem uleglym!!! moze na to wychodzic??

Gość gość E
ze on chcialby byc moim sluzacym czy cos w tym stylu? Czy to wynika troche z tych slow? Zebym mu rozkazywala, mowila czego chce itp?

Gość Kinky Buddah
"a jak chlopak lubi rozkazywac i chce zeby sie jego sluchalo to co znaczy?" Człowiek składa sie z setek różnych cech, mechanizmów i nabytych doświadczeń które kreują jego osobowość, z gadaniny nic nie wynika, rozkazywanie itp może oznaczać różne rzeczy, syndromy, zaburzenia 🖐️ śmieszne jesteście oczekując ze ktokolwiek po jednym pytaniu stworzy wam strukture charakteru danego faceta :D i jeszcze powie czy wasz związek sie uda i ile dzieci bedziecie mieli :D 🖐️

Gość gość E
chodzi tylko o slowa, ktorych nie zrozumialam do konca...

Gość Kinky Buddah
na pewno my je zrozumiemy :D ale baby som guuupie :D że szok :classic_cool: hahahaha xD

Gość gość
Kinky Buddah dzieki! moze pomozesz mi zrozumiec tych facetow bo ja jestem w zwiazku i nie rozumiem czemu chlopak ciagle mi rozkazuje.